Horváth Tamás felesége bombázó bikiniben - A Maldív-szigeteken lazítanak

Horváth Tamás feleségéről dögös képek készültek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Tamás és a nála nyolc évvel idősebb Péterfi Andrea hét éve szerettek egymásba, bár kapcsolatuk bonyolultan indult, hiszen, amikor megismerkedtek, mind a kettőjüknek volt párja. Végül le tudták zárni a múltat előző kedveseikkel, és egymáséi lettek. A Csillag Születik egykori tinisztárja két évvel ezelőtt kötötte össze az életét kedvesével a Maldív-szigeteken - ennek alkalmából újra visszatértek a meghitt ceremónia helyszínére.

A modellek is megirigyelhetik Horváth Tamás feleségének alakját

A 26 éves sztár és felesége boldogabbak nem is lehetnének, hiszen gyönyörű környezetben pihennek. Természetesen igyekeznek minden fontos pillanatot megörökíteni, ebből pedig a rajongókat sem szeretnék kihagyni, így több fotót is feltöltöttek mind a ketten Instagram-oldalukra. Péterfi Andrea még a bikinis alakját is megmutatta. Többen is megdicsérték, mennyire jól néz ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ebèd után🎧

Péterfi Andrea (@peterfiandika) által megosztott bejegyzés,

A népszerű zenész is töltött fel gyönyörű feleségéről fotókat, az alábbi felvételen egy Mickey egeres fürdőruhában látható. Ez a dressz is nagyon jól kiemeli az alakját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Béjváccsos csaje! Gyere ments meg!❤️😍

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés,

A házassági évfordulójukról sem feledkeztek meg. Horváth Tamás az egyik esküvői képüket is posztolta, az alábbi szöveget írta hozzá: "2 éve, hogy ezen a napon ezen a helyen elvettelek feleségül". 

A felvétel alá érkeztek sorjában a gratulációk: "Erről szól egy esküvő... kettesben, csendesen örök hűséget fogadni egymásnak, nem több száz ember előtt bohóckodni egész éjjel... ám a fotó magáért beszél, őszinte, boldog mosoly" - fogalmazta meg a zenész egyik rajongója.

Ezt is szeretjük