Horváth Éva fürdőruhás fotója kommentlavinát indított - Kapott hideget-meleget
Horváth Éva szexi fürdőruhában és bikiniben pózolt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva mindössze 19 éves volt, amikor 1998 nyarán megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyt. Az ismertséget jól kamatoztatta, műsorvezetőként több csatornánál is kipróbálhatta magát: dolgozott az RTL Klubnál, a Cool TV-nél, a VIASAT-nál, 2018 szeptembere óta pedig ő vezeti a TV2 Babavilág című műsorát. 

Horváth Éva a Miss Balaton versenykoordinátora, de nemcsak a fiatal szépségek boldogulását egyengeti, negyvenévesen ő maga is máig keresett modell. Karcsú alakja ma is kifogástalan - sok irigye is van, ezt bizonyítja a friss fürdőruhás fotója alatt megindult kommentáradat is. Az Origami bikini arcaként tett ki képeket, ezek egyikére volt, aki azt írta, ma is gyönyörű és szexi, míg mások szerint, ha kevesebbet mutatna telt idomaiból, még szebb lenne. 

"A régi szépségkirálynő újra trónon, gyönyörű vagy Éva!"

"Nőként is azt mondom: nehéz a fürdőruhára koncentrálni. Nagyon jó alakod van!"

"Kicsit olyan, mintha bele lennél szorítva egy számmal kisebb bikinibe, de amúgy csini."

"Azért van itt szilikon is, a formáján látszik (nekem is van, nemrég csinálták). De Évinek a terhessége előtt volt már és nagyon irigyeltem tőle, mert szép formájú volt egy bomba alakkal (ahogy most is)! Szenzációsan nézel ki terhesség és szoptatás mellett Évi!"

Ezt is szeretjük