Ritka közös fotó! A magyar színészházaspár gyerekeivel állt kamerák elé

Homonnay Zsolt és Polyák Lilla a DTK Showba gyerekeivel érkezett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Senki nem gondolná az operett világában népszerűvé vált Polyák Lilláról, hogy főiskolás korában igazi „emós” volt.

Ezt férje, Homonnay Zsolt mesélte el D. Tóth Krisztának, a házaspár és két kisfiuk a csütörtöki DTK Show vendégei lesznek.

Emós volt a színésznő

Harmadéves volt musicalszakon Homonnay Zsolt, amikor először pillantotta meg későbbi feleségét, Polyák Lillát.

- Bejött a büfébe egy szép magas lány. Prózai osztályba járt, és nekik volt egy nagyon erős művészi attitűdjük, mélyen drámai külső tartozott ehhez - csipkelődött Homonnay Zsolt bájos feleségével a DTK Show stúdiójában.

Ahogy a színésznő akkoriban kinézett, azt ma emósnak hívnák, mindenesetre a vastag fekete szemkontúr biztosan távol állt az Operettszínház sztárjának mai imidzsétől. A színésznő férje azt még hozzátette, hogy olyan volt, mint egy Csehov hős.

Természetesen Polyák Lilla sem maradt adós a válasszal, amiből egyértelművé vált, milyen szakadék is feszült akkoriban a leendő prózai és musicalszínészek között.

Másfél évtizede tart a szerelem

A házaspár D. Tóth Krisztának azt is elmesélte, hogy a színész egy közös fellépés és az arra való állandó próba ürügyével környékezte meg leendő feleségét. A taktikája pedig bevált: szerelmük több mint másfél évtizede tart.

A házaspár két gyermekükkel, Zsomborral és Bulcsúval érkezett a stúdióba. A műsorvezető nagyon meg is lepődött, hogy az első percekben a srácok meglepően fegyelmezetten üldögéltek a kanapén. Aztán persze a szülők cinkos kacsintással elárulták, hogy mindezt tetemes mennyiségű fagyi ígéretével érték el.

Ezután persze a rengeteg játékkal lekötött gyerekek belakták a stúdiót, igazi családias karácsonyi hangulatot teremtve az ünnepek előtti utolsó DTK Show-ban, amelyet december 13-án láthatnak a nézők.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük