15 évig az ország legismertebb műsorvezetőnője volt - Felismered friss fotóján?
Holló Márta sikeres műsorvezetőként váltott pályát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Holló Márta több mint 20 éve kezdte televíziós pályafutását, 2011 óta azonban egyáltalán nem láthattuk a képernyőn, mivel úgy döntött, hogy egy merész húzással pályát változat. Az egykori műsorvezető 15 év után újrakezdte az életét, és a nulláról épített fel valami teljesen mást, éppen ezért hangsúlyozta ki az újrakezdés meglétét és fontosságát, amikor Joshi Bharat Sikeres nők című rovatának vendége volt a FEM3 csatornán.

Holló Márta 1995-ben került a Magyar Televízióhoz, 1997-től pedig az RTL Klub Fókusz című műsorát vezette 2008-ig, de 2011-ig a csatorna meghatározó arca maradt. Miután szakított a tévézéssel, vállalati kommunikációval kezdett el foglalkozni, azóta pedig mint vállalati coach dolgozik.

- Jött egy sokkal nagyobb szerelem, a személyes képzés. 10 és 29 év közötti elképesztően tehetséges fiataloknak segítek önkéntes mentorként egy nonprofit szervezet munkatársaként - mondta el Holló Márta, aki elárulta, hogy a kíváncsisága 41 éves korára sem szűnt meg, ezért beiratkozott a Közép-európai Egyetemre is, ahol két évig tanult.

- Azért hangsúlyozom az újrakezdést és a tehetségtámogatást, mert ez a két dolog az, amiben a leginkább önmagamat tudom adni, és amiben hitelesnek érzem magam, mert nekem is újra kellett kezdenem, a nulláról kellett felépítenem valami újat - zárta vallomását.

Fotó: FEM3

14 évig volt az RTL Klub arca! Holló Márta most így néz ki

Képes összeállításunkban megmutatjuk, mi lett a Fókusz egykori közkedvelt műsorvezetőivel. Nézd meg, mennyit változtak!

Ezt is szeretjük