Ez a sármos férfi simul Hienhez! Az énekesnő elárulta, milyen viszonyban vannak
Hien gyakran posztolt közös fotókat a sármos énekessel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hien az utóbbi időben több olyan képet is posztolt a Facebook-oldalán, amelyen Fehér Balázzsal, a The Carbonfools együttes frontemberével látható. 

Az egyik fotó ráadásul  egy összebújós szelfi, így nyomban felmerült a kérdés, mi van a gyönyörű énekesnő és a sármos énekes között?

Hien&Fehér Balázs: Love Again

Szerdán a Petőfi Rádióban debütált Hien új dala, a Love Again című duett, amelyet Fehér Balázzsal  ad elő. Hogy a közös munka kapcsán mennyire kerültek közel egymáshoz, azt Hien hamar rövidre zárta.

- Ez egy nagyon jó munkakapcsolat, jól egymásra találtunk, barátság alakult ki közöttünk. Jókat beszélgetünk, művészi és emberi vonalon is nagyon jól megértjük egymást.

- Miért éppen Fehér Balázzsal énekeled el ezt a szerelmes dalt?

- A Carbonfools producere, Titusz sok dalomat hangszereli. Ő mutatott nekem egy demót, amibe első hallásra beleszerettem. Mondtam neki, hogy ez a dal nekem nyárra nagyon szuper lenne. Amikor megírta, duettnek képzelte el. Én támogattam az eredeti elképzelését, ő pedig Fehér Balázst javasolta, akinek a hangját nagyon jól el tudtuk képzelni ez enyémhez. Kipróbáltuk, remekül megvolt a közös hangnem, innentől minden ment magától. Videoklip is készült hozzá, a héten ennek is meglesz a premierje.

- A hírek szerint még májusban elutazol Bostonba, hogy a Berklee Egyetemem megkezdd a zenei tanulmányaidat. Nem lazsáltál az utazás előtti utolsó hetekben, hónapokban sem, ha a héten még új dalod debütált.

- Egészen pontosan hétfőn fogok elutazni, Igen, kicsit besűrűsödött a munka. Elég sokat rohangálok is, a barátokkal szervezem le az elutazás előtti utolsó programokat. Nem unatkozom, azt sem tudom, hol áll a fejem.

- Amerikából is jelentkezni fogsz időről időre új dalokkal?

- Dalokkal folyamatosan készültünk és készülünk, az év végére szeretnénk elkészíteni egy akkora zenei anyagot, ami egy lemezzé áll össze.

Fotó: Facebook/Hien

Facebook-kép: Tv2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük