Újabb váratlan fordulat! Mégsem végleges a magyar álompár szakítása?
Hien szerint
Hien szerint talán nem végleges a friss szakítása Caramellel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péntekén mindenkit váratlanul ért a hír, mely szerint szakított egymással Hien és Caramel.

A Megasztár második szériájának győztese és a tehetségkutató 2008-as döntőse eddig lépten-nyomon azt hangoztatta, megtalálták egymásban a másik felüket. 

Váratlan szakítás

A pár Caramel 2011-es évzáró nagykoncertje kapcsán beszélt először a kapcsolatáról. Akkor a 30 éves énekes azt nyilatkozta, nem tudna a fiatal lánynál tökéletesebb párt elképzelni maga mellé

Hiennek nem sokkal a szakítás előtt készült el Who Matters című vadonatúj klipje, amelyben egy olyan kapcsolatról énekel, ahol a fiúnak sokkal fontosabb, hogy mit gondolnak róluk a barátok, mint a szerelem.

A 18 éves énekesnő állítása szerint a dalnak semmi köze a Caramellel való kapcsolatához, már azelőtt megírta, hogy összejöttek volna. Ennek ellenére hamar szárnyra kelt a pletyka, hogy valami nincs rendben kettejük között, amihez az is hozzájárult, hogy az álompárnak alig volt ideje egymásra. Sokan a nagy korkülönbség miatt amúgy sem jósoltak nagy jövőt a szerelmüknek.

Pénteken aztán az egyik hazai bulvár napilap már kész tényként hozta le Hien és Caramel szakítását.

"Ki tudja, mit hoz a holnap"

A Mokka tegnap reggeli adásában Hien elismerte ugyan a szakítás tényét, de azt is hozzátette, még nem tudják, hányadán állnak.

- Tényleg szakítottunk, de ez egy nagyon friss dolog. Én is előbb értesültem a hírről, mint ahogy magamban lerendeztem volna. Amikor kitudódott, még mi sem beszéltük meg egymással ezt rendesen - mesélte.

Az énekesnő azért sem örült neki, hogy a lapok címlapon hozták le a szakítás tényét, mert akkor jelent meg a Who Matters című dal videoklipje. Szerette volna, ha inkább az utóbbival kapcsolatban írnak róla. 

Azt még maga Hien sem tudja, végleges-e a szakításuk, vagy van-e még remény a kapcsolat újrakezdésére.

- Ez egy pár napos dolog. Továbbra is beszélünk egymással, és most azt mondom, hogy szakítottunk, de aztán ki tudja, mit hoz a holnap - mondta reménykeltően.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük