A Heti Hetes sztárjai feleségeikkel

A Heti Hetes egykori és jelenlegi sztárjai feleségükkel.

Dia


            	Kern András
            	Kern András nem szívesen tárja magánéletét a nyilvánosság elé. Feleségével, Judittal több évtizede élnek boldog házasságban, annak idején titokban házasodtak össze egy hideg januári napon.
            	Kapcsolódó sztárlexikon:
            	Ilyen volt, ilyen lett: Kern András »
            	 

Kern András

Kern András nem szívesen tárja magánéletét a nyilvánosság elé. Feleségével, Judittal több évtizede élnek boldog házasságban, annak idején titokban házasodtak össze egy hideg januári napon.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Kern András »
 

Dia

 	Gálvölgyi János 	A Kossuth-díjas színművész mindössze 18 éves volt, amikor megismerte későbbi feleségét, a nála két évvel idősebb Gács Judit műfordítónőt. Öt év együttjárás után, 1971-ben álltak az oltár elé, az évek során két lányuk és három unokájuk született.

Gálvölgyi János

A Kossuth-díjas színművész mindössze 18 éves volt, amikor megismerte későbbi feleségét, a nála két évvel idősebb Gács Judit műfordítónőt. Öt év együttjárás után, 1971-ben álltak az oltár elé, az évek során két lányuk és három unokájuk született.

Dia

 	Bajor Imre 	Bajor Imre első felesége Hámori Eszter színésznő volt, akitől két gyereke is született. Válásuk után egy Ildikó nevű hölgy oldalán találta meg a boldogságot, akivel évek óta együtt él. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Bajor Imre » 	 

Bajor Imre

Bajor Imre első felesége Hámori Eszter színésznő volt, akitől két gyereke is született. Válásuk után egy Ildikó nevű hölgy oldalán találta meg a boldogságot, akivel évek óta együtt él.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Bajor Imre »
 

Dia

 	Hajós András 	Hajós András igyekszik a médiától távolt tartani feleségét, a magánéletéről pedig szinte egyáltalán nem beszél. Annyit azonban tudni lehet róla, hogy van egy fia és egy lánya.

Hajós András

Hajós András igyekszik a médiától távolt tartani feleségét, a magánéletéről pedig szinte egyáltalán nem beszél. Annyit azonban tudni lehet róla, hogy van egy fia és egy lánya.

Dia

 	Farkasházy Tivadar 	Farkasházy Tivadar nem rejtegeti feleségét, Mimit, akivel egy balatonszárszói nyaralás során ismerkedtek meg évtizedekkel ezelőtt. Két fiuk született, 2008-ban pedig ikerunokáik is világra jöttek.

Farkasházy Tivadar

Farkasházy Tivadar nem rejtegeti feleségét, Mimit, akivel egy balatonszárszói nyaralás során ismerkedtek meg évtizedekkel ezelőtt. Két fiuk született, 2008-ban pedig ikerunokáik is világra jöttek.

Dia

 	Hajdú Steve 	Hajdú Steve gyakran mutatkozik együtt feleségével, az angol származású Alex-szel, akit 2003-ban vezetett az oltár elé. Kedvesével egyébként az angol és a magyar olyan egyvelegén kommunikálnak, amit csak ők ketten értenek. 	Kapcsolódó cikk: 	Már 11 éve tart! Elárulta boldog házassága titkát a Heti Hetes sztárja »

Hajdú Steve

Hajdú Steve gyakran mutatkozik együtt feleségével, az angol származású Alex-szel, akit 2003-ban vezetett az oltár elé. Kedvesével egyébként az angol és a magyar olyan egyvelegén kommunikálnak, amit csak ők ketten értenek.

Kapcsolódó cikk:
Már 11 éve tart! Elárulta boldog házassága titkát a Heti Hetes sztárja »

Dia

 	Verebes István 	Verebes István állítása szerint sokszor volt már szerelmes, kedvesei között pedig okos és szép lányok is megfordultak, de Ágiban egyszerre van meg mind a két tulajdonság. Feleségével 1995-ben házasodtak össze, közös fiuk, Misó egy évvel később jött világra, majd lányuk, Linda is a világra jött.

Verebes István

Verebes István állítása szerint sokszor volt már szerelmes, kedvesei között pedig okos és szép lányok is megfordultak, de Ágiban egyszerre van meg mind a két tulajdonság. Feleségével 1995-ben házasodtak össze, közös fiuk, Misó egy évvel később jött világra, majd lányuk, Linda is a világra jött.

Ezt is szeretjük
Fotó: