Alig fogsz ráismerni Hernádi Juditra! Így nézett ki a Kölyökidőben
Fotóval!
A Kölyökidőben ismert színészek is helyet kaptak a gyerekek mellett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik rendszeres nézői voltak az 1989 januárjában indult Kölyökidőnek, azok emlékeznek, hogy a gyerekeknek-tiniknek szóló műsor milyen változatos struktúrával rendelkezett: egy kis beszélgetés, aztán zene, kis kultúra után humor.

Hernádi Judit (jobbra) Takács Vera rendezővel és Seress Zoltán színésszel

Maga a műsor a műsorban, azaz a Folyt. köv. elnevezésű minisorozat 1989 őszén vette kezdetét - a rendező, Takács Vera visszaemlékezése szerint titokban, és az erre szánt pénzt a Kölyökidő költségvetéséből gazdálkodták össze. Az apró sztorikban mindig történt valami a kölyökidősökkel, és hogy még érdekesebb és színvonalasabb legyen, ismert színészeket is meghívtak az epizódokba.

Így került be először Székhelyi József, akit Hernádi Judit, és aztán tucatnyian mások is követtek, így a gyerekszereplőknek igazi megtiszteltetéssé vált, hogy ha beválogatták őket a Folyt. köv. egy-egy részébe. Bár az 1992-es fekete-fehér fotón a színésznő még csak 36 éves volt, éveket öregített rajta a melegítő és a fejkendő, amivel takarítónővé alakították át. 

Így néznek ki most a Kölyökidő egykori tinilány sztárjai

A Kölyökidő a nyolcvanas és kilencvenes évek talán legnépszerűbb tiniműsora volt a televízióban, mely 1989 és 1997 között szegezte a képernyő elé a tizenéves korosztályt. Négy egykori kölyökidős tinilányt válogattunk össze régi és új fotókkal, nézd meg, mennyit változtak az eltelt majd' 20 év alatt!

Főkép, leadkép, Facebook-kép: RTL Klub Sajtóklub.

Ezt is szeretjük