Kiderült, ki a letartóztatott magyar divattervező: Herczeg Zoltánnál kábítószert találtak
Kiderült, Herczeg Zoltán az a divattervező, akit kábítószergyanús anyag miatt letartóztattak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este még csak arról szóltak a hírek, hogy letartóztattak egy ismert magyar divattervezőt, H. Zoltánt, miután kábítószergyanús anyagot találtak nála. 

A monogram alapján sokan - a divatszakmában otthonosan mozgók - Herczeg Zoltánra gondoltak, mostanra be is bizonyosodott, valóban róla van szó. 

Herczeg Zoltán letartóztatása

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket - az elsődleges adatok szerint marihuánát - és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port - az elsődleges adatok szerin kokaint - találtak. Az anyagokat szakértők vizsgálják. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja” - áll a rendőrségi közleményben. 

herczeg-zoltan
Fotó: Profimedia

A Blikknek egy név nélkül nyilatkozó személy azt mondta, egy szimpla ügyről van szó, nem kell a politikát mögé gondolni, de az Indexnek Czutor Zoli, a Belmondo együttes énekese már másként vélekedett. Nehezen tudja elképzelni, hogy Herczeg keresztapa lenne a drogbizniszben, harminc éve ismeri, sosem beszéltek kábítószerről, és ha néha tolt is valamilyen anyagot, őt sosem kínálta semmivel. 

- Nekem leszámolásízű a dolog, van egy ilyen érzésem, állítólag csőbe húzták, de nyilván részleteket én sem tudok az ügyről. De tegyük fel, hogy díler - a Zoli nem most jött le a falvédőről, egy díler nem tart ipari mennyiségű drogot otthon, ez életszerűtlen lenne. Mert ugye ahhoz, hogy letartóztassák, akkora mennyiséget kellett találniuk a lakásban, hogy ne fogyasztónak, hanem kereskedőnek tűnjön.

Czutor Zoltán legidősebb fia

Az énekes hatgyerekes apa: felesége Zsanett két fiúval, idén tavasszal pedig egy kislánnyal ajándékozta meg. Az előző házasságában is született két fia, illetve egy lánya is, akik már mind nagykorúak. Az 1992-ben született Levente Amerikából látogatott haza, amikor édesapja egy közös fotót posztolt vele.

Ezt is szeretjük