Hegyi Barbara testét csak virágok takarják - Ezt is bevállalta az 51 éves színésznő
Hegyi Barbara kolléganőivel különleges fotóhoz állt modellt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbarát csak napraforgók takarják, úgy, mint kolléganőit, Tóth Enikőt, Udvarias Annát, Bede-Fazekas Annát, Soltész Bözsét, de még a 61 éves Igó Évát is. A színésznők nem magamutogatásból, hanem egy nagyszerű színdarab kedvéért vállalták, hogy mindössze virágok takarásában állnak kamerák elé.

A Pesti Magyar Színház szeptember 29-én mutatja be Tallós Rita rendezésében a Naptárlányok című színdarabot.

Tim Firth színdarabjának eseményei valóban is megtörténtek a 2000-es évek elején. Az angliai kisvárosban, Rylstone-ban élő nők összefogtak, hogy megvalósítsák özvegyen maradt barátnőjük ötletét, és gyűjtést rendeznek azért, hogy a helyi kórház onkológiai osztályára a várakozóknak kanapét vehessenek.

Ehhez azonban pénzre van szükségük. Az ötletük az, hogy az éves nőegyleti naptár unalmas tájképei helyett készíttetnének egy meztelen fotókat magukról. Ebből aztán világraszóló botrány lesz.

A Magyar Színház életében fontos momentum, hogy a társulat tagjaival, Benkő Nórával és Soltész Bözsével együtt neves vendégművészek, így Igó Éva, Hegyi Barbara, Tóth Enikő, Udvarias Anna és Bede Fazekas Anna vállalták el a felkérést, hogy játsszák el a Naptárlányok főszereplőit. 

Deres Péter újrafordította az igaz történetet, az előadáshoz pedig - hasonlóan az eredeti történethez - egy valódi naptár is készül az előadásban részt vevő színésznőkkel. A naptárak megvásárolhatóak lesznek, a bevétellel a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának Rehabilitációs Osztályát támogatják.

Ezt is szeretjük