Hegyi Barbara ledobta ruháit - Ezért vetkőzött meztelenre
Hegyi Barbara ötven fölött meztelen naptárlány lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hegyi Barbara és kolléganői nemes cél érdekében dobták le a ruhájukat. A Pesti Magyar Színház 2017 őszén mutatta be Tallós Rita rendezésében a Naptárlányok című színdarabot. A történet nő szereplői meztelenül állnak modellt egy naptár 12 hónapjához, hogy a kiadványból befolyt összeget jótékony célra fordítsák. 

A darab színésznőiről - Hegyi Barbara, Igó Éva, Tóth Enikő, Soltész Bözse, Udvarias Anna és Bede-Fazekas Anna - a való életben is készített fotókat Semsei Eszter, valamint a naptár is elkészült, melyet a teátrum boltjában lehetett megvásárolni. Úgy döntöttek, a befolyt összegből a Semmelweis Egyetem Onkológiai Központjának Rehabilitációs Osztályát támogatják.

Tim Firth színdarabjának eseményei valóban megtörténtek a 2000-es évek elején. Az angliai kisvárosban, Rylstone-ban élő nők összefogtak, hogy megvalósítsák özvegyen maradt barátnőjük ötletét: gyűjtést szerveztek, hogy a helyi kórház onkológiai osztályán várakozóknak kanapét vehessenek. Az ehhez szükséges pénzt úgy teremtették elő, hogy az éves nőegyleti naptár unalmas tájképei helyett meztelen fotókat készíttettek magukról. A naptár akkora sikert aratott, hogy a bevételből egy új kórházi szárny épült.

Történetükből színdarab készült, és Calendar Girls - magyarul Felül semmi - címmel meg is filmesítették. Az angol-amerikai vígjátékban olyan neves színésznők játszanak, mint Hellen Mirren vagy Julie Walters. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miss Àprilis 💐 #chrisharper #naptàrlànyok #calendargirls

Hegyi Barbara (@hegyi_barbara_official) által megosztott bejegyzés,

Az 52 éves Hegyi Barbara az év végén büszkén osztotta meg a róla készült naptárfotókat: ő volt Miss Október és Miss Április. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez pedig Miss October!🍂 #calendargirls

Hegyi Barbara (@hegyi_barbara_official) által megosztott bejegyzés,

A naptárak eladásából 721 000 forint gyűlt össze. Ezt az összeget, és azt, amit az év utolsó előadásán tettek hozzá a nézők, december végén adta át a társulat és Zalán János igazgató Dr. Dank Magdolnának, az Onkológiai Központ igazgatójának - írja a Blikk.

Ezt is szeretjük