Neves színészekkel erősít a népszerű magyar sorozat! Fotókon az új szereplők

Nézd meg az HBO Társas játék című sorozatának új szereplőit!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új szereplőkkel október 6-án  folytatódik az HBO saját gyártású magyar sorozata, a Társas játék. Az alkotók még pörgősebb, intenzívebb és érzelemdúsabb részeket ígérnek, mint amilyet a rajongók az előző évadban megszokhattak. Többek között szerelmi háromszögek tarkítják a szereplők életét, és az első évadban elhunyt Léna édesanyját megformáló Básti Juli is visszatér.

A régi főszereplők mellé érkező új karakterek egyikét  a Kossuth- és Jászai-díjas Udvaros Dorottya alakítja, aki korábban már dolgozott együtt a sorozat rendezőjével, Herendi Gáborral.

- Tévésorozatban nem játszottam még, és mondhatom, igazán élveztem a munkát. Nagyon örülök, hogy az HBO engem választott erre a szerepre, azért is, mert nagyszerű színészekkel játszhattam együtt. Nekem nagyon fontos, hogy milyen a csapat, és erre itt nem lehet panasz, sok régi filmes kollégával találkoztam és dolgozhattam újra - mesélte az 59 éves színésznő.

Nézd meg, kik lesznek a Társas játék új szereplői!

A népszerű színésznő remek formában van

Udvaros Dorottya nemcsak kivalló színésznő, de gyönyörű nő is, a 60-hoz közeledve is meg tudta őrizni gyönyörű alakját. Természetesen az sem tagadja, hogy 59 évesen már kell egy kicsi segítség a bőrnek, hogy megőrizze üdeségét, de az semmiképpen sem a plasztikai sebészet. Nézd meg, mivel szépül a színésznő!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük