Ősszel indul az HBO új magyar sorozata! Ezek a híres színészek szerepelnek benne
Az Aranyélet című sorozat szereplőit délelőtt mutatták be.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ősszel indul a magyar HBO új, saját gyártású sorozata, az Aranyélet, amelynek a szereplőit ma délelőtt mutatták be.

Ónodi Eszter
Anger Zsolt

A főszereplők között olyan ismert színészeket találunk, mint Ónodi Eszter, Anger Zsolt, Lengyel Tamás és Thuróczy Szabolcs.

Ősszel indul az HBO új magyar sorozata

Ónodi Eszter 15 évvel ezelőtt a Meseautó című film remake-jében vált országosan ismertté. Később olyan filmekben szerepelt, mint a Jadviga párnája, a Valami Amerika első és második része, az Állítsátok meg Terézanyut! vagy az Aglaja - az utóbbiban nyújtott alakításáért 2013-ban Monte-Carlóban elnyerte az Arany Nimfa díjat - mint legjobb női főszereplő.

Anger Zsolt neve nem ismeretlen a sorozatrajongók számára, hiszen az utóbbi pár évben ő játszotta a köztévén futó Hacktion, majd a Fapad című sorozat főszerepét. Többek között az S.O.S. szerelem!, a 9 és 1/2 randi és a Honfoglalás című mozifilmekben is láthattuk.

Lengyel Tamás ugyancsak a köztévén futó sorozatokból ismert a nézők számára: ő is játszik a Fapadban, szerepelt a Munkaügyekben, legutóbb pedig a Kossuthkifliben. Szerepelt romantikus vígjátékban, drámában és thrillerben is, így a Megdönteni Hajnal Tímeát, a Halálkeringő, az I Love Budapest, A miskolci boniésklájd vagy a tavaly forgatott Víkend is ott van a repertoárjában.

Lengyel Tamás
Thuróczy Szabolcs

Thuróczy Szabolcs az HBO első saját gyártású magyar sorozatában, a Társas játékban is szerepelt, ő játszotta a hűtlen Ivánt. Az Isteni műszak, a Nejem, nőm, csajom és a Pál Adrienn című filmekben is látható volt.

Két fiatal szereplőt is találunk a gárdában, az az Egynyári kalandból ismerős Döbrösi Laurát Olasz Renátót.

A nyolcrészes Aranyélet a finn Helppo Elämä adaptációjának készült, de a készítők egyre inkább elszakadtak az eredeti sorozattól. November 8-án induló magyar produkció arra a kérdésre épül, hogyan éljünk túl gazdaságilag a mai Magyarországon. Az Aranyélet egyik írója, a Terápián is dolgozó Tasnádi István, őt a Terápiából már ugyancsak ismert Zomborácz Virág és Bárány Márton egészítette ki, a rendezők pedig Dyga Zsombor és Mátyássy Áron voltak.

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán, Facebook/Fapad, Munkaügyek, HBO/Vermes Kata

Ezt is szeretjük