A TV2 sztárjának véget ért a házassága: lehúzta a vécén a jegygyűrűjét

Úgy gondolta, hogy mivel férje úgyis mindent annyira teátrálisan élt meg, ő is ily módon tesz pontot a házasságukra.

A Házasság első látásra Petrája és Andrisa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Petra egy igen teátrális gesztussal tett pontot Andrissal kötött, rövidke házasságának végére. A „szertartáshoz” még gyertyát is gyújtott.

A Házasság első látásra Petrája és Andrisa

A Házasság első látásra című reality egyik, ha nem a legbalhésabb párosa Andris és Petra. Eleinte ugyan nagyon is egy hullámhosszon voltak, nem kellett sok idő hozzá, hogy a mézeshetekből pokol legyen. A kettejük közti konfliktus egészen odáig fajult, hogy a lemezlovas egy korábbi adásban fogyatékosnak nevezte feleségét, aki szerint férje nem más, mint egy nárcisztikus szociopata. 

Petra végül megelégelte a számára méltatlan helyzetet, és úgy döntött, egy drámai tettel vet véget a házasságának. Áthívta magához egy barátját, akivel már-már szertartásos keretek között, gyertyát gyújtva lehúzták a jegygyűrűt a vécén. 

- A gyűrű a szimbóluma annak, hogy én ezt a kapcsolatot lehúznám a vécén - mondta Petra. - Andris mindig annyira teátrálisan élte meg a kapcsolatunk különböző szakaszait, úgyhogy gondoltam, én is teátrálisan zárom le - tette hozzá, majd barátjával bevonult a fürdőbe, egy laza mozdulattal a vécécsészébe hajította a gyűrűt, és lehúzta. 

A TV2 sztárpárja a mesés esküvő után kígyót-békát kiabál egymásra: mélyponton a házasságuk

A tévénézők szerint főleg Enikő tehet arról, hogy a kapcsolatuk Péterrel ilyen fordulatot vett.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük