3 kollégájának is beszólt! A magyar tévés nem fogta vissza magát
Havas Henrik az ATV-n futó új műsora kapcsán három tévés kollégájának is beszólt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Havas Henrik, aki ősszel új műsorral jelentkezik az ATV-n, egyik leendő kollégájáról már most lekicsinylően nyilatkozott.

Friderikusz Sándorról beszélt nem túl hízelgően egy interjúban, de másik két tévést sem kímélt.

Új műsorral az ATV-n

Havas Henrik Voks címmel szeptembertől egy egyórás, választással foglalkozó műsort vezet az ATV-n - ezt Németh Szilárd, a csatorna hírigazgatója közölte.

A feladat új lesz a 64 éves tévés számára, hiszen kifejezetten választási műsort még nem vezetett, ugyanakkor azt mondta, nem tartja a feladatot kihívásnak, mert jelenleg nincs párt, amelyikhez húzna, így nem lesz nehéz semlegesnek maradnia.

Ugyancsak ősztől az ATV-n lesz látható Friderikusz Sándor is, aki a jövő hónap közepétől egy beszélgetős műsort fog vezetni kedden, szerdán és csütörtökön. A csatornánál egyébként már dolgozott korábban: 2006 és 2008 között a Friderikusz most című közéleti-politikai hírháttérműsort vezette.

Havas és Friderikusz is húzónév, bizonyára sokan kapcsolnak majd kizárólag az ő személyük miatt az ATV-re. Havas Henrik ugyanakkor nem tartja sokra Fridit, amit a Hír24-nek adott interjújában nem is rejtett véka alá.

Három kollégájának is beszólt

- Sanyika nem a kollégám, mert én újságíró vagyok. Hogy ő mi, az elég bizonytalan. Mondjuk úgy, hogy egy televíziós, akinek drót lóg ki a füléből - mondta.

- Hogy komolyra fordítsam a szót, mindentől függetlenül: Friderikusz valódi profi, és az ATV-n is igényes, jó műsort fog gyártani. És ezt tényleg komolyan mondom - zárta a Fridiről alkotott véleményét, talán hogy kicsit élét vegye korábbi mondatainak.

Ezzel le is zárulhatott volna a Friderikuszról mondott kritika, de az őt kérdező újságíró tovább feszítette a húrt: megkérdezte tőle, még mindig műveletlennek és humortalannak tartja-e Friderikusz Sándort. Erre Havas nemcsak róla, hanem másik két tévésről is lekicsinylően beszélt.

- Igazából két olyan ember van Magyarországon, akinek abszolút nincs humora, ezért aztán nem veszi észre az iróniát. Az egyik a Sanyika, a másik szegény Fábry. Jut eszembe, ki ne hagyjuk a Vágót… aki még szörnyűbb a másik kettőnél. Egyébként Vágó abban különbözik Sanyitól, hogy biztosan többet olvasott tíz könyvnél, de attól tartok, nem mindegyiket értette meg - hangzott a kemény vélemény.

Vágó Istvánnak sem most először szólt be: Hajdú Péter Frizbi című műsorának egyik tavalyi adásában mondott oda a kvízmesternek.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük