Először mutatta meg! Nézd, milyen cuki Harsányi Levente 2 hónapos kislánya
Harsányi Levente megmutatta tündéri kislányát, Lillát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Harsányi Levente, az M1 műsorvezetője először állt kamerák elé tündéri kislányával, a két hónapos Lilla Boglárkával. 

A csöppség 2014. október 2-án jött világra 53 centivel és 3500 grammal, de születését pár napig titokban tartották, hogy az édesanya és a baba pihenni tudjon.

Először mutatta meg

A kislányt a SuperTV2 azon nézői láthatták, akik nyomon követték a Pimasz úr Ottalszik legutóbbi adását. Ebben Papp Gergő és felesége olyan sztárokat látogatott meg, akik már beengedték a lakásukba.

Harsányi ágon jó háromszáz évig nem született lány, nem csoda, hogy a kis Lilla teljesen az ujja köré csavarta a Játék határok nélkül műsorvezetőjét.

- Elindul egy olyan szerelem, ami soha nem ér véget, egy olyan nővel lépsz olyan szoros kapcsolatba, mint senki mással, soha nem hagy el, és te sem hagyod el soha. Valami olyan elindult, ami örökké tart - mesélte a 44 éves sztár.

- Eltelt az első gyerekünk születése óta öt és fél év, ő sokkal lazább, sokkal többet van velünk, és sokkal többet segít. Azt kell mondjam, teljesen elkényeztet minket, mert éjszaka is segít, vannak olyan műsorok, amiket én szeretek megnézni, ilyenkor ő altat. Most már apa. Nándi belőle jó apát, belőlem meg anyát faragott, mindkettőnkön látszik - ezt már felesége árulta el Papp Gergőnek.

Fotó: SuperTV2/Pimasz Úr Ottalszik

Fotókon a magyar műsorvezető tündéri csemetéi

Szántó Dávid, a népszerű sportriporter és műsorvezető korán nősült, és korán lett apuka. 33 évesen már három gyereke van. Nézd meg a róluk készült fotókat!

Ezt is szeretjük