Hargitai Bea full átlátszó szoknyában: nem szégyenlősködött bomba alakjával

Hargitai Bea ezeket a gyönyörű ruhákat viselte a Mutasd a hangod! című műsor eddigi adásaiban.

hargitai-bea-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hargitai Bea modell, egykori playmate, influenszer és televíziós személyiség maga a megtestesült nőiesség, ez sugárzik a megjelenéséből és minden porcikájából. 

A TV2 vasárnap esténként jelentkező, Mutasd a hangod! című zenei show-jában is nőies és dögös ruhákban láthatjuk. 

Hargitai Bea a Mutasd a hangod!-ban

A negyvenéves sztár egyszerre kifinomult, szexi és egyedi, szereti a valamilyen szempontból különleges, de nem túlgondolt kreációkat. A Varga Rákhel nevével fémjelzett, fekete színű VHR-ruhában is lenyűgözően nézett ki. A fekete, masnira hajazó felsőrészt egy átlátszó, abroncsra emlékeztető szoknyarész és hozzá kapcsolódó, fodros tülluszály bolondította meg. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyorű ruhákban láthattuk eddig Hargitai Beát a Mutasd a hangod! című műsorban. 

Liptai Claudia ruhája

Liptai Claudia már harminc éve szerepel a televízió képernyőjén, de saját bevallása alapján most először, a Mutasd a hangod! felvételén bújt ujjatlan, pántos ruhába. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük