Fotó! Hámori Ildikó nagymamaként is valódi bombázó
Hámori Ildikó a Szinetár család lelke, kifogyhatatlan energiáját két eleven unokája is nagyon élvezi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mindig mosolygós Hámori Ildikót nehéz nem kedvelni, hiszen kortalan szépségéhez valódi nőiesség és harmónia társul.

A kétszeres nagymami energikus természetével is rácáfol 63 évére, de elmondása szerint a két eleven unoka, a 14 éves Marci és a hároméves Zora mellett könnyű fiatalnak maradnia.

A családból meríti az energiáját

A Jászai Mari-díjas színésznő keresetlen bája és kedvessége egész személyiségéből sugárzik. Elmondása szerint ő egy igazi, hagyományos családanya, nagy szívvel, összetartó erővel és kifogyhatatlan energiákkal.

Vitalitását leginkább a közös családi együttléteknek köszönheti, melyekért akár a színházi munkáit is szívesen feladja.

- Mindig is úgy éltem meg a pályámat, hogy semmi sem volt olyan fontos, mint a család. Szerepet is visszaadtam már azért, hogy többet lehessek az unokáimmal, de számomra ez természetes, furcsa is, hogy ennek ekkora hírértéke van manapság - árulta el az odaadó nagymami az RTL Klub Fél Kettő című műsorában.

Őt sem kerülik el a nehézségek

A szakma és család kettős frontján helyt állni azonban nem volt mindig ilyen egyszerű, a tempó őt is felőrülte, ötvenévesen egy súlyos gerincsérvvel kellett megküzdenie.

Felépülése óta tudja, hogy a szervezetet nem lehet büntetlenül kizsákmányolni, minden nap tenni kell valamit a testi-lelki egészségért.

Lánya, Szinetár Dóra és unokái is lassításra intették, de a színháznak természetesen nem fordított hátat. A szimpatikus színésznő - aki négy éve az örökös tagságot is kiérdemelte a Halhatatlanok Társulatában - az idei színházi szezonban négy fővárosi színház színpadán is feltűnik, többek közt a fiatalos és kísérletező Cabiria éjszakáiban, a Karinthy Színházban.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük