11 éve baba nélkül! A magyar műsorvezető ezért várt eddig a gyerekvállalással

Hajú Steve és párja családalapításon gondolkozik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdu Steve és felesége már sokat gondolkodott a családalapításon, de a baba még nem jelentkezett a boldog párnál.

A szerelmesek több mint tíz éve vannak együtt szeretetben és harmóniában, nagyon élvezik az együtt töltött időt.

Ezért nem jön a gyerek

A műsorvezető nem sieti el a dolgot. Ugyan már tíz éve tervezgetik, hogy bővüljön a család egy kis lélekkel, de az ábrándok eddig még nem váltak valósággá.

A 42 éves színész elmondása szerint teljes az összhang feleségével, Alexszel, és egyelőre gyermek nélkül is boldog az életük, melynek minden pillanatát élvezik.

A jelek szerint még tényleg várat magára az új jövevény, hiszen csak a műsorvezető hasa növekszik. Az RTL-nek adott interjúban a pár viccet is csinált Hajdu Steve plusz kilóiból, eljátszották, hogy a férfi hasában rugdos a baba.

A humor várható volt a felvétel során, hiszen ez a kapcsolatuk mozgatórugója is. A szerelem egy évtized után is dúl közöttük, elmondásuk szerint idilli kapcsolatuk titka, hogy nem értik jól egymás anyanyelvét, így képtelenek konfliktusba kerülni.

Így ismerkedtek meg

Az angol óvónő egy összejövetelen vett részt, ahol rögtön felfigyelt a színész szellemes vicceire és egyedi humorára.

Először mutatta meg babapocakját! A magyar tévés már az 5. hónapban van

Nézegess képeket!

Elolvasom

A sztár volt csak szingli pasi a társaságban, így Alex jó pár pálinka után, hajnal három óra körül úgy döntött, megismerkedik a férfival.

A románc egy kicsit furcsán indult, de nagy szerelem lett belőle, annak ellenére, hogy nem beszélték egymás nyelvét. Ezt a nehézséget is a nevetéssel vészelték át, bebizonyították, hogy egy mély kapcsolathoz nem kellenek szavak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

A pár természetesen vágyik egy csöppségre, de akkor sem esnek kétségbe, ha nem jön a gyermekáldás. Így, ketten egymás támaszai és egyben legszigorúbb kritikusai. A színésznek nagyon sokat segít felesége véleménye, gyakran neki köszönhetően találja meg a megfelelő karaktert.

Ezt is szeretjük