Már 11 éve tart! Elárulta boldog házassága titkát a Heti Hetes sztárja

Hajdu Steve az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, mi a titka boldog házasságának.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak nagy része szerint konfliktuskerüléssel sok mindent el lehet érni a nőknél, és ezt a véleményt Hajdu Steve is osztja.

A népszerű színész az RTL Klub Reggelijében vicces történetekkel támasztotta alá, hogyan segíti őt konfliktuskerülése a mindennapokban.

A jó házasság titka

Steve elmondta, hogy több barátjához hasonlóan ő is egyetért azzal a nézettel, mely szerint a jó házasság alapja a férj konfliktuskerülő természete.

- Emlékszem, még fiatal házasok voltunk, és megkértem Alexet, a feleségemet, hogy vasalja ki az ingem. Persze ő rászánt egy órát erre, de én találtam egy kis gyűrődést, amit szóvá is tettem neki. Erre ő azt mondta, hogy ezután csináljam meg magamnak. Tíz éve én vasalok - mesélte nevetve. 

Majd hozzátette, nemcsak hogy nem keresi a konfliktust, hanem kifejezetten kerüli is. 

- Van egy trükköm: ha valamit rosszul csinálok, ártatlan kiscica tekintettel nézek a feleségemre - mondta. 

11 éve házasok

Úgy tűnik, ez bejött a nagy nevettetőnek, hiszen angol feleségével már 11 éve él boldog házasságban.

A Heti Hetes sztárjai feleségeikkel

Nézegess képeket!

Elolvasom

Steve a Reggeliben azt is elmondta a műsorvezetőnek, Ördög Nórának, hogy minden élethelyzetben kerüli a konfliktust, így például a közlekedésben is. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

- Ha átmegyek a piroson, akkor is abban reménykedem, hogy nem lesz baj, és magammal szemben abszolút megbocsátó tudok lenni - tette hozzá nevetve.

Ezt is szeretjük