Kár volt elkezdeni parasztozni! Ezúttal Hajdú Péternek szóltak be
Íme, a részletek
Hajdú Péternek a Hal a tortán című műsorban szóltak vissza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Többnyire Hajdú Péter az, aki kíméletlenül megmondja a véleményét, és gyakran beszól másoknak, ám a Hal a tortán című műsorban ezúttal ő volt a szenvedő alany.

A SuperTV2 produkciójában magának köszönhette, hogy Dukai Regina a Frizbi műsorvezetőjének címezve eleresztett egy poénos megjegyzést.

Hal a tortán

Vadonatúj részekkel hétfőn indult újra a Hal a tortán! című gasztroreality, hétköznap esténként látható a kereskedelmi csatornán.

Mint ismert, minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén értékelik a házigazda vendéglátói teljesítményét. A műsor gasztrokibice továbbra is Sági Szilárd lesz.

A produkció már az első héten sztárparádéval nyitott: Galambos Lajos, Szabó Zsófi, Gesztesi Károly, Dukai Regina és Hajdú Péter igyekeznek minél ízletesebb étkekkel meglepni egymást.

Mikor Galambos Lajos vendégelte meg a társaságot, Hajdú Péter a desszertet kezdte el kritizálni, szerinte Lajcsi túl sok rumot öntött rá, csak azért, hogy kicsit produkálja magát, és flambírozott császármorzsa legyen belőle.

Elkezdett parasztozni

Ezt követően arról kezdtek beszélgetni, ki hol született. Kiderül, Dukai Regina Kapuvár, míg Gesztesi Károly Budapest VI. kerületének a szülötte. Erre az információra a modell megjegyezte, hogy a színész egyáltalán nem pestinek, hanem vidékiesnek tűnik.

- Miért gondolod, hogy ő vidékies? Mert paraszt, vagy miért? Miért gondolja azt, ha rád néz, hogy vidékies vagy? A testsúlyod miatt? - ragadta magához a szót a műsorvezető.

Dukai Regina erre azt válaszolta, ő is vidékies, mégsem paraszt, egyszerűen arról van szó, hogy a vidéki emberek mások.

- És a budapesti embereket lenézed? A budapestiek beképzeltek, nagyképűek? - cukkolta tovább Hajdú.

- Rólad egyből azt gondoltam, pesti vagy - vágott vissza neki a szőke szépség. 

- Volt másfél óra után egy nagyon szép labdája Peti felé, amit lecsapott, és csattant az orrán - kommentálta az esetet Gesztesi Károly, aki egyből értette, mire gondol a modell: nem a külső jegyekre, hanem történetesen arra, hogy a vidékiek nyitottabbak, esetenként naivabbak, máshogy viselkednek, mint a városiak.

Fotó: SuperTV2/Hal a tortán

Ezt is szeretjük