Hajdú Péter: "Természetesen én is vágyom az új szerelemre"
Hajdú Péter nyilatkozott az Eszterrel való szakításáról.

hajdu-peter-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter a Best magazinnak adott interjút, amiben többek között az Eszterrel való szakításáról is beszélt. Mint ismeretes, a 42 éves műsorvezető mint egy fél év párkapcsolat után a múlt héten szakított párjával, ami saját bevallása szerint nem igazán viselte meg.

- A mostani szakítás például nem viselt meg, mert lényeges szempont az idő. Azt, hogy mennyire könnyen vagy nehezen tudom túltenni magam, az attól is függ ugyanis, hogy milyen hosszú volt a kapcsolat, hogy milyen mély volt az érzelem, ami a másikhoz kötött, és hogy mi is volt az ok, amiért az ember lezárt egy kapcsolatot - kezdte vallomását a Best magazinnak adott interjújában.

Hajdú Péter saját bevallása szerint nem igazán tudja elképzelni magát szingliként, és bízik benne, hogy hamarosan újra beköszönt a szerelem az életébe.

- Természetesen én is vágyom új szerelemre. Nem vagyok agglegénytípus, és úgy gondolom, a boldogság nekem is kijár. Remélem, meg is találom hamarosan - mondta Hajdú Péter, aki hivatalosan a mai napig nem zárta le Sarka Katával való házasságát.

A válópert első alkalommal ugyanis Sarka Kata nyújtotta be, ám az első tárgyalásra egyikük sem ment el. Második alkalommal Hajdú Péter küldött levelet a bíróságnak, ám Sarka Katával ellentétben ekkor ő maradt távol, ezért a per megszűnt. 

Ezt is szeretjük