Hajdú Péter álomotthona - Saját medence mellett is lazíthat a műsorvezető

Így néz ki Hajdú Péter törökbálinti otthona.

hajdu-peter-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter mintegy egy évtizeddel ezelőtt vette meg azt a törökbálinti telket, amibe még akkor szeretett bele, amikor Zoltán Erikánál járt egy főzőműsor forgatása miatt. Nem sokkal később az építkezés is elkezdődött, mely végül 14 hónappal később ért véget 2009 és 2010 fordulóján. 

A műsorvezető ezek után költözött be Sarka Katával és kislányával, Noémivel az új otthonukba. Korábban egy külvárosi lakópark kétemeletes lakásában éltek, ezért aztán saját bevallása szerint óriási élményt jelentett számára az új fészek, mivel gödöllői lakótelepi gyerekként sosem lakott még korábban családi házban. 

Nagy meccs van👌🏻😎😍 #pingpong #noncsiesdavid

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hajdú Péter mostanáig nem túl gyakran mutatta meg rajongóinak, hogy hová is tér haza esténként a munkából, ám a közelmúltban megosztott néhány fényképet, melyeken megcsodálhatjuk törökbálinti házát. A pingpongasztal mellett egy medence is található a telken, az épület pedig szintén önmagáért beszél.

hajdu-peter-otthona-2
Fotó: Hajdú Péter / Facebook

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük