Ez az igazság Katáról - Hajdú Péter most végre kiöntötte a szívét

Hajdú Péter erről eddig máshol még nem beszélt, csak kolléganőjének mesélte el.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter úgy nyílt meg és vallott őszintén magánéleti problémáiról saját műsora, az Esti Frizbi felvételén, ahogy eddig még a jelenlegi helyzetről nem tette. A showman Jakupcsek Gabriellának öntötte ki a szívét, írja a Lokál.

Az elmúlt hetekben és hónapokban a Hajdú házaspár ködös mondataiból sok olyan pletyka kelt szárnyra, amely szerint hol az egyik, hol a másik fél számlájára írták azt, hogy a kapcsolatuk válságba került. Miután például Sarka Kata azt nyilatkozta, az ő lelkiismerete tiszta, szinte mindenki készpénznek vette, hogy a férje félrelépett.

Hajdú a saját műsorában most elmondta: míg Kata számára azért nehéz megemészteni, hogy hullámvölgybe került a házasságuk, mert az ő családjában nincs példa válásra, addig számára azért, mert ő elvált szülők gyermekeként nem szeretné, hogy a gyerekei is hasonló helyzetbe kerülnének. Azt hangsúlyozta, sem felesége, sem ő nem sodorta veszélybe a házasságukat.

- A Katával való kapcsolatomban nem beszélhetünk szemétségekről, árulásokról, ezért még nehezebb. Nálunk nincs olyan, hogy ő a hibás, nincs olyan, hogy én - mondta.

- Szerintem jó volt a házasságunk Katával, talán pont ezért nem akarjuk elengedni egymást. Még rengeteg érzelmi szál köt össze minket. Csak most megtorpantunk, és egyikünk sem tudja, hogyan tovább - árulta el Hajdú, aki ezzel cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint már Kata vagy ő nem látna esélyt a házasságuk megmentésére.

Fotó: Facebook/Hajdú Péter

"Bánhatja Hajdú" - Sarka Kata ezzel a bikinis fotóval felforrósította a levegőt

Sarka Kata bikinis fotójával visszahozta nekünk a nyarat.


 

Ezt is szeretjük