Hajdú Péterre tapadnak a nők - Kiderült, kinek van esélye nála
Hajdú Péter elárulta, milyen nő a zsánere.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pont három éve, hogy tönkrement Hajdú Péter házassága, június közepén pedig kiderült, hogy öt hónap után szétmentek barátnőjével, a 18 évvel fiatalabb, gyönyörű Alföldy Annával. Azóta kiderült, egy telefonos veszekedés után, sms-ben szakított a lánnyal, akivel mindketten érezték, nem működik a kapcsolatuk. A 44 éves sztár a Story magazinnak azt mondta, nincs maga alatt, az embert akkor éri nagy csalódás, ha halálosan szerelmes, de ebben az esetben erről nem volt szó. Hisz abban, hogy megtalálja azt a lányt, akivel újra boldog lesz, és azt is elárulta a hetilapnak, hogy könnyű csajoznia. 

Június végén ugyanakkor az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mondta, ismert emberként nehézkes is számára az ismerkedés, mert vagy bujkál, vagy kiáll a barátnőjével ország-világ elé, hisz az is kínos, ha valaki egy étteremben lefotózza és beküldi tízezer forintért valamelyik újságba, pedig azzal a lánnyal talán már nem is találkozik a következő alkalommal. Ráadásul van két gyereke, akiket szeretne óvni.  

- Én azt az utat választom sokszor, hogy egy ideig olyan helyre megyünk, ahol semmi nem derül ki - magyarul: bujkálunk - és egy-két hónap után, ha azt érzem, hogy unom a bujkálást, és lehet, hogy ebből lesz valami, akkor felvállalom. Kettő ilyen volt egyébként az elmúlt három évben - vallotta be az RTL Klub Reggeli műsorában hozzátéve, hogy az egyik Anna volt, előtte pedig a civil Eszter.

hajdu-peter
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A Reggeli műsorvezetője, Papp Gergő a beszélgetés során azt is szóba hozta, hogy Hajdú Péter általában nagyon hasonló típusú nőkből választ magának barátnőt: a gesztenyebarna hajú és szemű lányokat kedveli. Erre Lukács Miki, a Reggeli másik műsorvezetője közölte, hogy ez nem teljesen igaz, hiszen Hajdú egykori barátnője, VV Zsanett szőke volt. 

- Van egy olyan mondás, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Nem ragaszkodom egyfajta típushoz, ugyanakkor bizonyos szempontból de: fontos, hogy szép legyen az arca, jó legyen az alakja. Én azt szoktam mondani: a külső megfog, a belső megtart. Sokan azt mondják, miért nem a Széchényi-könyvtárban keresem a következőt.

Lehet, hogy hülye vagyok, de nekem fontos, hogy szép legyen. 

- Azt gondolom, hogy ha mellettem csiszolódik vagy szocializálódik valaki, akkor én mindenképpen jó hatással vagyok rá a belső tekintetében. Tehát fontos a külső, az első benyomás, aztán 60-40 a külső javára - mondta az egykori műsorvezető. 

Sarka Kata és Hajdú Péter lánya

Hajdú Noémi februárban ünnepelte a tizedik születésnapját. Noncsi szép kamaszlány lett, aki egyre inkább hasonlít az édesanyjára. Ezt a kommentelők is kiszúrták. 

Ezt is szeretjük