Hajas László megmutatta gyönyörű lányát - Bianka az anyja szépségét örökölte
Hajas László kicsi kora óta neveli Biankát, akit felesége hozott a házasságukba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajas László már több mint 20 éve él irigylésre méltó házasságban feleségével.  Kapcsolatukba mindketten egy-egy lányt hoztak, a mesterfodrász Orsit, Judit pedig Biankát, majd született egy közös gyermekük, Dávid. Hajas László a FEM3 Café mai adásában büszkén szerepelt Biankával, aki a hónap elején diplomázott Amszterdamban, világ ötödik legjobb vendéglátói főiskoláján, ahol hotelvezetést és -igazgatást tanult. 

Bianka a műsorban azt mondta, azért esett a választása a holland főváros oktatási intézményére, mert nagyon jó a híre, illetve ezzel a felnőtté válás útján el is tudott szakadni otthonról , mégsem került a családjától túl messze, havonta-kéthavonta haza tudott repülni. Bár Bianka és Orsi nem vértestvérek, nagyon szoros közöttük a kapcsolat. 

- A két lány között hihetetlen jó kapcsolat jött létre szinte már a kezdetektől fogva, később pedig őket kérdeztük, hogy mit tudsz a másik gyerekről. Egymással sokkal többet kommunikáltak, mint velünk.  Nem meglepő, hisz hasonló korosztály, kilenc év van közöttük - mondta a 60 éves sztár.  

Ezt is szeretjük