Interjú közben indult meg a szülés a magyar műsorvezetőnél! Így idézte fel az esetet
Hadas Kriszta egy interjút készített, amikor elfolyt a magzatvize.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába ismert, ma már egy tévés sem engedheti meg magának, hogy gyermeke születése után évekig otthon maradjon babázni.

Hadas Kriszta, az RTL II műsorvezetője várandósan folyamatosan dolgozott, második gyermeke születése után fél évvel pedig már vissza kellett mennie a munkahelyére.

Interjú közben indult meg a szülés

Hadas Kriszta egy felnőtt nagylány és egy óvodáskorú kisfiú édesanyja. Szenvedélyesen szereti a munkáját, amikor a lányával volt várandós, szó szerint az utolsó percig dolgozott.

- Az első gyerekemet 22 és fél évesen szültem, ő most 21 éves, már nagylány. Konkrétan egy interjú közben folyt el a magzatvizem. Gyorsan szültem, mázlim volt, másfél óra alatt megvolt a gyerek. Második gyermekem, Zsiga most négy és fél éves. Nála már tudtam, hogy mi jön. Végignyaraltam vele - mert számomra az volt - nyolc hónapot, és már előre rinyáltam a férjemnek, hogy milyen hisztis leszek - mesélte Jakupcsek Gabriella talkshow-jában.

Kisfia születése után fél évvel visszament dolgozni, mert ő lett a kenyérkereső.

- Ha rajtam múlt volna, minimum egy évet maradtam volna, de nem rajtam múlt. Nekem vissza kellett mennem dolgozni, mert a férjem éppen akkor egyébként egy fél évre elveszítette a munkáját. Nem haltunk volna éhen, de én azt gondolom, nem tartották volna a helyemet a munkahelyen se - árulta el.

- Nem gondolom azt, hogy rossz ember vagy rossz anya lennék azért, mert vannak szakmai ambícióim, és azért, mert szeretem használni az agyamat.

Az édesanyja már az első gyereknél is sokat segített, de nem tagadja, bébiszitterük is van.

- Utálom azokat a celebeket, akik azt mondják, nekik nincs bébiszitterük. Én nem tagadom, van bébiszitterem, mert nem tudnám másképp megoldani. Már munkából jöttem, ebből a stúdióból megyek vissza vágni, nem kötjük a gyereket a csaphoz reggel, vinni kell az óvodába. Amikor munka van, nem tudom elhozni - mondta szomorúan.

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük