Szenvedett válása után! A magyar műsorvezető élete nehéz korszakáról vallott
Részletek!
Hadas Kriszta pontokba szedte az egyedülálló anyák nehézségeit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hadas Kriszta boldog családban él, de nem volt ez mindig így, elmondása szerint kisebb-nagyobb megszakításokkal tíz évig nevelte egyedül nagyobbik lányát.

A válása utáni megpróbáltatások és az egyedüli szülőként való gyereknevelést most hét pontban vetette papírra, gondolatairól az RTL Klubnak mesélt.

Egyedül nevelte lányát

A műsorvezető az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsornak beszélt arról, hogy miért érezte fontosnak, hogy ez az alkotás megszülessen. Könyvével meg szeretné mutatni a világnak, hogy milyen nehéz a szingli anyák élete.

Szeretne reményt adni a még ebben a helyzetben élő nőknek, hogy van fény az alagút végén, és igenis még eljöhet az a férfi, aki támaszuk lehet a jövőben. Az egyedülálló anyák sok tanácsot kapnak, például menjenek jógázni, olvassanak horoszkópot és hasonlók, de ő magából indult ki, hogy mi van akkor, ha valakinek ez nem segít.

- Ilyen földhözragadt világszemlélettel nekem nehéz volt kapaszkodókat találni, aki azt mondja, hogy ez így jó, az nem mond igazat, mert nem egyedüllétre vagyunk teremtve - nyilatkozta.

Őszintén beszélt

Hadas Kriszta az áltatás helyett az őszinte beszéd mellett döntött. Ő megpróbál rávilágítani ennek az élethelyzetnek a valódi oldalára.

Nem kertel, de úgy gondolja, ezzel segíthet a nőknek, akik úgy érzik majd, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal, és van esélyük egy boldog életre.

Elárulja, hogy a logisztika az egyik legnehezebb feladat, illetve a munka és a magánélet összeegyeztetése. Figyelmezteti az anyukákat, hogy mindig törődjenek magukkal, és nézzenek ki valahogy, hogy az emberek szánakozását elkerüljék. Így kevésbé kell szembesülniük azzal a mondattal, hogy hát igen, szegény elhanyagolja magát, hiszen egyedülálló anya.

Fotó: RTL II/Sajtóklub
Ezt is szeretjük