Gundel Takács Gábor 28 éve imádja feleségét - Ez a házasságuk titka
Gundel Takács Gábor felesége fogorvosként dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gundel Takács Gábort jelenleg a TV2-n futó Legyen Ön is milliomos! című műsorban láthatjuk. A tévés nagy népszerűségnek örvend, ennek ellenére igyekszik óvni a magánéletét, így csak ritkán beszél a fogorvosként dolgozó feleségéről, Ágotáról, akit 28 évvel ezelőtt vett el feleségül. Azonban az 54 éves sztár a Best magazinnal kivételt tett. 

Ez a házasságuk titka

Csupán 26 esztendős volt a népszerű vetélkedő házigazdája, amikor összekötötte az életét Ágotával, érdekesség, hogy a polgári és a templomi esküvőjük között fél év telt el, így gyakorlatilag kétszer vette őt feleségül. Házasságuk alatt három gyermekük született: Gergely 1993-ban, Anna 1996-ban, Bence pedig 1998-ban jött a világra. A gyermekeik már kirepültek, azóta pedig több időt tudnak egymással tölteni.

gundel-takács-gábor
Fotó: TV2

Gundel Takács Gábor szerint ő és kedvese teljesen más karakterek, ő inkább álmodozó típus, míg Ágota racionális beállítottságú. Persze, az évek alatt sikerült összecsiszolódniuk.

- Egy házasság akkor működik, ha két ember kiegészíti egymást, és egy egészet tud alkotni. Ha elkezd rivalizálni a férfi és a nő azon, hogy ki keres többet, ki az okosabb, egy idő után az egyik fél győz, és egy győztes meg egy vesztes nem tud tovább együtt élni. Mi együtt vagyunk nyertesek, sokat tanultunk a másiktól - fogalmazta a hetilapnak.

Elmondta azt is, hogy a férfigőg nem uralkodott el a kapcsolatukon, Ágota racionalitása is sokkal finomabb lett az évek során.

- Olyan egységgé tudtunk válni, ami számunkra ma már megkérdőjelezhetetlen - tette hozzá.

Ezt is szeretjük