Tündéri fotók! Gubás Gabi 3 éves kisfiától te is elolvadsz
Gubás Gabi kisfia, Attila hároméves, és anyukája szerint már most nagyon tehetséges a művészetekben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gubás Gabi 2007 tavaszán adott életet első gyermekének, aki az Attila nevet kapta szüleitől. A 34 éves színésznőnek - a sztárok körében szokatlan módon - hosszú ideig sikerült titokban tartania várandósságát, olyannyira, hogy csak a nyolcadik hónapban derült rá fény.

Gabi ugyanis akkoriban a kaposvári színházban dolgozott, ráadásul egyszerre két előadásban szerepelt, egy operettben és egy 56-os színdarabban. Ám a munkában egyáltalán nem zavarta a pocakja, sőt, elmondása szerint a csöppség a hintázós jeleneteket például kifejezetten élvezte!

Különleges érzéke van a művészetekhez

A kis Attila időközben hároméves lett, és a sztármami elmondása szerint már most látszik, hogy különleges érzéke van a művészetekhez: korához képest meglepően ügyesen rajzol, fest és zenél. Gabi nem titkolta, örülne, ha fia is a színészetet választaná hivatásául, de erőltetni semmit nem fognak.

Gabi mellesleg anyukaként is elbűvölően néz ki, a terhesség ideje alatt mindössze hat kilót hízott, amitől pillantok alatt meg is szabadult. Nagyon odafigyel az alakjára, jógázik, úszik, balettozik, sőt, még erősít is a kondigépeken.

Volt, hogy magával vitte vidékre a kicsit

A csodás sztármaminak saját bevallása szerint nem okoz problémát az, hogy vidéken is dolgozik.

Természetgyógyász kedvesére és anyósára is számíthat, ha őt elszólítja a munka, de arra is volt már példa, hogy magával vitte vidékre a kis Attilát.

Gubás Gabi legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Coelho-könyv alapján készült 11 perc című előadásban megszabadult ruháitól, hiszen egy naiv brazil lányt alakít, aki táncosnő szeretne lenni, de végül a prostitúciónál köt ki.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük