Fotók! Ez a fiatal szívtipró hódította meg Gryllus Dorka szívét
Gryllus Dorka és Simon Kornél egy közös előadás próbáin szeretett egymásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmforgatásokon gyakran megtörténik, hogy a két együtt dolgozó színész közötti munkakapcsolat váratlanul szerelembe csap át. Erre a legemlékezetesebb példa minden bizonnyal a Mr. és Mrs. Smith, ahol Brad Pitt és Angelina Jolie szűrte össze a levet.

Néhány hónapja hasonló történt Gryllus Dorkával is, aki egyik kollégája oldalán találta meg a boldogságot. A magánéletét féltve őrző 37 éves színésznő és a 33 éves Simon Kornél a Varsói melódia című színdarab próbáin szerettek egymásba, amelyet Dorka édesanyja, Kőváry Katalin rendezett.

Nagy kihívás volt

Az édesanyjával közös munkáról idén januárban úgy nyilatkozott, nagy kihívás számára, mivel ez az első alkalom életében, hogy édesanyja rendezi, aki szerint elég idő telt már el ahhoz, hogy objektíven meg tudja ítélni Dorka színészi teljesítményét.

A budapesti Pinceszínházban 2010 februárja óta futó romantikus színdarabot szeretik a nézők - ebben talán közrejátszik az is, hogy a két fiatal színész között szinte izzik a levegő, ami az örömteli magánéleti fejlemények ismeretében már nem is olyan óriási meglepetés.

Nem költözik végleg haza

Gryllus Dorkáról köztudott, hogy a 2003-as Dallas Pashamende című film óta nagyon sok időt tölt Németországban, ahol szintén szép sikereket ért el. A gyönyörű színésznő ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy szerelme miatt úgy szervezi meg utazásait, hogy több időt tölthessen idehaza - végleges visszaköltözésről egyelőre nem beszélt.

Dorka az ezt megelőző években kétszer volt házas: 2001 és 2006 között Geszti Péter, 2006 és 2008 között pedig Boros András felesége volt.

Barátai most abban reménykednek, hogy Simon Kornél személyében végre megtalálta azt a férfit, aki egész életre boldoggá tudja őt tenni.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük