Vérforralóan szexi nővé érett a vadóc Gryllus Dorka
A tehetséges színésznő mindig rendkívül bájos volt, de az utóbbi időben nőiesebb, mint eddig bármikor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorkát egészen fiatal kora óta a legszebb magyar színésznők között tartják számon, amit természetes bájának és pozitív kisugárzásának is köszönhet.

A 37 éves híresség a Színművészeti Egyetem elvégzése óta aktívan vállal mind filmes, mind színházi szerepeket, egy ideje Berlinben is, ahol él. Ha pedig akár itthon, akár a világ bármely más pontján megjelenik a nyilvánosság előtt, mint például a 2009-es velencei filmfesztiválon, akkor azt csinosan, hollywoodi dívákhoz illő eleganciával teszi.

Művészcsaládba született

Bár Gryllus Dániel zenész lányaként szinte a művészi pályára született, a sok elismeréshez rengeteg munka kellett. Változatos színészi karrierje során pedig nemcsak tehetsége bontakozott ki egyre inkább, hanem szépsége is évről évre megkapóbb lett.

Ráadásul férfirajongói nagy örömére bájait nem fél megmutatni a vásznon sem, így az Érzékek iskolája, az El Nino vagy éppen a 2006-os Zuhanórepülés című filmek nézőinek szerzett nem egy forró percet tüzes szexjeleneivel!

Persze nem kell ahhoz levetkőznie, hogy sikere legyen: karrierje során olyan színvonalas darabokban csillogtatta már meg tehetségét, mint A salemi boszorkányok, a My Fair Lady, de a szókimondó Vagina monológokban sem vallott szégyent. A 2010-es tavaszi évadban pedig a Varsói melódia című előadásban csodálhatták meg a nézők.

A magánélet tabu

Geszti Péterrel való kapcsolata és házassága, majd 2006-os válásuk egy ideig közkedvelt témája volt a lapoknak, nem véletlenül óvja azóta féltőn magánéletét.

Ám ha párját nem is mutatja meg a kíváncsi magyar rajongóknak, ő maga szívesen látogat haza: egyebek közt a német Rotfront nevű együttesével szokott fellépni, és családjával is zenél Magyarországon. Ezenkívül a tévében és a moziban sem kell nélkülöznünk a szépséges színésznőt: a szélesvásznon a 2009-es Igazából apában, a televízióban pedig a 2010-ben forgatott német Ismerős idegen című tévéfilmben bukkant fel.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük