Gryllus Dorkával telefonon szakított párja - Ezzel a szöveggel vetett véget kapcsolatuknak
Gryllus Dorka és Simon Kornél kapcsolatuk nehéz pillanatairól is meséltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka 2010-ben szeretett bele Simon Kornélba, akivel a mai napig nagy boldogságban él, ám kapcsolatukban nekik is voltak fájdalmas mélypontjaik. Többek között erről is meséltek Lovász Lászlónak a Lakástalkshow tegnap esti adásában, de sok más érdekességet és titkot is megosztottak a nézőkkel a magánéletükkel kapcsolatban.

Simon Kornél saját bevallása szerint az 1996-os Érzékek iskolája című filmben figyelt fel először Gryllus Dorkára, akit már akkor is jó nőnek tartott. Évekkel később aztán a színházi próbákon kerültek közel egymáshoz, a darabot pedig nem más, mint Gryllus Dorka édesanyja, Kőváry Katalin rendezte, ám ő nem vette észre, hogy izzik a levegő a lánya és Simon Kornél között.

gryllus-dorka-simon-kornel
Fotó: Facebook/Lakástalkshow

Szerelmük nem indult könnyen, hiszen az ezredfordulót követő években Gryllus Dorka sok időt töltött Berlinben, párja viszont Budapesten maradt. Emiatt ritkábban találkoztak, Simon Kornél saját bevallása szerint pedig olyannyira elkedvetlenedett, hogy felhívta telefonon szerelmét, és egy kedvesnek nem éppen nevezhető szöveggel szakított vele.

- A kapcsolatunk elején volt még egy nehéz kör is. Korci egyszer csak mondta, hogy "én rájöttem, hogy ez egy illúzió, és nekem ez egy álom, de én nem akarok veled menni bevásárolni, én nem akarok kertes házat, meg kutyát, mert ilyet csak fogorvosok csinálnak". Akkor rátettem a telefont, hogy "szia" - idézte fel emlékeit Gryllus Dorka.

- Ha az ember racionálisan áll hozzá, és félretolja ezt a mindent elsöprő, nem is tudom, milyen színű ködöt, amit szerelemnek hívnak - ami tényleg nagyon durva volt, mintha fejbe vertek volna -, akkor úgy nézett ki, ennek semmiféle racionális jövője sincsen. Azt gondoltam, hogy akkor vessünk véget ennek az egésznek. Ez egy hülyeség, képtelenség, mi ketten, ebből a két teljesen különböző világból soha nem fogunk működni. Én ezt fejben lejátszottam - tette hozzá Simon Kornél, aki néhány nappal később megbánta tettét, Gryllus Dorka pedig visszafogadta őt.

Ezt is szeretjük