Tablettákat szedett! Gregor Bernadett súlyos állapotba került

A színésznő a szépülés érdekében használta a tablettákat, ami majdnem tragédiához vezetett.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett szervezetére veszélyes tablettákat szedett, ami könnyedén tragédiához vezethetett volna.

A színésznő mindig figyelt az alakjára, ezúttal is felesleges kilóitól akart megszabadulni, aminek kis híján rossz vége lett.

Veszélyes tablettákat szedett

Gregor Bernadett szeret jól kinézni, most is ez volt a motivációja, amikor egy elvileg természetes alapanyagú fogyasztó kapszulát kezdett szedni. A szert egy ismerőse ajánlotta, aki azzal ámította a csinos nőt, hogy a tabletta még annyira új, hogy nem jelent meg kereskedelmi forgalomban - mesélte a 41 éves sztár pár hete a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt.

A színésznő annak tudatában, hogy teljesen biztonságos a kapott pirula, bőszen szedni kezdte. Az első három hónapban nagyon hatásosnak bizonyult a módszer, reménykedett benne, hogy végre kínok nélkül tud majd fogyni.

Abszolút nem volt éhes, eszébe sem jutott, hogy egyen. Ráadásul nemcsak hogy könnyen ellen tudott állni a finomságoknak, de még fáradt sem volt, sőt, jobban pörgött, mint valaha.

Majdnem tragédia lett a vége

A gyógyszerrel teljesen becsapta szervezetét, elég volt öt-hat órát aludnia, és kipihentnek érezte magát. A teste viszont teljesen kimerült a koplalástól és a pihenés hiányától, ami mellékhatások megjelenéséhez vezetett.

A legszebb magyar színésznők

Nézegess képeket!

Elolvasom

A kellemetlen tüneteket leginkább munka közben tapasztalata. Nagyon szenvedett az elődadások, illetve a próbák alatt, ugyanis állandó szomjúság gyötörte, ahogy alkalma nyílt a jelenetek között, azonnal rohant inni.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ekkor hallotta a híradásokban, hogy a tabletta, amit szed rettentően káros, és szedése komoly gondokat okozhat a szervezetben. Rögtön elment az orvoshoz, aki szerint még épp időben érkezett, hiszen akár ki is száradhatott volna. A szakember a csodaszer további szedését azonnal megtiltotta.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük