Válságba került! Gregor Bernadett őszintén vallott magánéletéről
Gregor Bernadett magánéleti válsága során is mindig gyerekei érdekeit tartotta szem előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett az elmúlt egy évben nehéz időszakon van túl. Sokat cikkezett róla a sajtó, hogy elhagyta Somogyi Istvánt, és viszonyt kezdett Magyar Attila színésszel, azonban a románc nem volt hosszú életű, és rövid időn belül visszament férjéhez.

A magánéleti válság miatt rengeteget támadták, és a rágalmazók ellen pert is indított. Most azonban az RTL Klub Reflektor című műsorában őszintén mesélt a nehéz időszakról, döntései okáról és jelenlegi helyzetéről.

Gyerekei az elsők

Amint a riportban elhangzott, a legproblémásabb időszakban is gyermekei érdekeit tartotta szem előtt, családját pedig igyekezett óvni a botránytól.

- Bence 17 éves lesz, nem mindegy, hogy mit olvas, vagy mit mondanak neki. Azt gondolom, hogy mindenkinek az életében vannak hullámvölgyek, semmi olyasmi nem történt velem, ami mással ne történt volna meg. Világéletemben, amióta anya vagyok, nekem a gyerekeim a legfontosabbak - szögezte le.

Később hozzátette, hogy mindig nagyon ügyelt rá, hogy a válságos élethelyzetben ne vetítse ki gondjait fiaira.

- Soha nem voltam az Álmossal vagy bármelyikükkel türelmetlen, soha nem terheltem a saját problémáimmal őket, és soha egy hangos veszekedést nem hallottak - árulta el.

Álmossal egymásra vagyunk gyógyulva

Utólag sem bánja, hogy megtapasztalta, milyen a férje nélkül, hiszen a fő az, hogy minden rendeződött, és újra együtt a család.

Az ötéves Álmos láthatóan nagyon kiegyensúlyozott kisfiú, aki nagyon szoros kapcsolatban van édesanyjával, szinte elválaszthatatlanok egymástól.

- Az Álmossal egymásra vagyunk gyógyulva. Ez nyilván annak is köszönhető, hogy, amikor őt szültem, már 34 voltam: megengedhettem magamnak, hogy csak annyi munkát vállaljak, hogy vele nagyon sokat tudjak lenni - mesélte.

Fotó: RTL Klub/Reflektor.

Ezt is szeretjük