"Nem vagyok szerelmes a férjembe" Gregor Bernadett őszinte vallomása
Gregor Bernadett Joshi műsorában adott egy meglepően őszinte interjút.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett színésznő az utóbbi időben főként magánélete történéseivel került be a hírekbe, ő maga azonban sokáig nem kommentálta az eseteket.

Bizonyára mindenki emlékszik rá, amikor 2010 őszén bombaként robbant a hír, hogy Bernadett és kollégája, Magyar Attila viszonyt kezdtek.

Nem tehetett róla

Románcukat nagy médiaérdeklődés kísérte, tudni lehetett, hogy mindketten kapcsolatban éltek a viszony kezdetén. A kapcsolat nem bizonyult hosszú életűnek, a színésznő nem sokkal később visszatért férjéhez.

Bernadett most a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsor vendégeként őszintén beszélt az elmúlt időszakról, a férfiakhoz és konkrétan a férjéhez való viszonyáról.

- Egy rajtam kívül álló dolog történt meg velem, amivel nem tudok mit kezdeni, és amiről nem tehetek. Én ezt nem gondoltam végig. Jót tett a női énemnek, de azt is gondolom, hogy valahol meg kell elégednem azzal, ami van. A 40. évemet taposom, és most már elsőbbséget kell, hogy élvezzen a család, a gyerekek és a nyugalom - mesélte Gregor Bernadett.

Azt is elmondta, hogy édesapja képe lebeg előtte mint férfiideál, a mai napig azt a nyugalmat és biztonságot keresi a kapcsolataiban, amit gyerekkorában apja nyújtott az édesanyjának és neki.

Nem hisz az örök szerelemben

Az elmúlt év viharos történéseire a színésznő nem tekint hibaként vagy rossz döntésként.

- Nem hiszek abban, hogy az ember életében van rossz döntés. Ha az ember nehéz helyzetben van, mindenképp a lehető legjobbat dönti. Nem tudom, igaz-e az a mondat egy nő szájából 20 év házasság után, hogy én még szerelmes vagyok a férjembe. Lehet, hogy van ilyen, én még nem tapasztaltam, nincs is előttem hasonló példa, hiszen a szüleim is elváltak - tette hozzá.

A történtek ellenére Bernadett és férje, Somogyi István a mai napig egy párt alkotnak, a színésznő elmondása szerint mindent megbeszéltek. Arra a kérdésre azonban, hogy milyen érzelem fűzi férjéhez, meglepő választ adott.

- Nem vagyok szerelmes a férjembe. Nagyon szeretem őt, és nagyon nagy ajándék az, hogy van egy ember, aki az egész dolgot megértéssel és szeretettel kezelte. István az én életemben egy csoda, akármilyen helyzetben őszinte lehetek vele. István méltó volt az igazságra - zárta a beszélgetést Gregor Bernadett, aki két fia érzéseit is mérlegelte, amikor férjével úgy döntöttek, helyreállítják a családi békét.

Fotó: sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük