Nyíltan felvállalja kapcsolatát! Magyar Attila ebbe a színésznőbe szeretett bele

Magyar Attila két hónapja szakított expárjával, Gregor Bernadettel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2010 egyik legmeglepőbb hazai bulváreseménye kétségkívül nem más volt, mint amikor novemberben kiderült, hogy Gregor Bernadett és Magyar Attila egy közös előadás próbái során egymásba szeretett - miközben mindketten házasságban éltek.

Helyes Georgina

A románc - amely miatt nagyon sok támadás érte mindkettejüket a közvélemény részéről - kifejezetten jól indult, a legfrissebb hírek szerint azonban mintegy két hónappal ezelőtt szakítottak!

Nem működött a kapcsolatuk

A Hot magazin beszámolója szerint a 39 éves színésznő Magyar Attila mellett újra nőnek érezhette magát, és tiszta szívből szerették egymást, ám idővel rá kellett döbbenniük arra, hogy kapcsolatuk mégsem fog működni.

Gregor Bernadettnek van már ugyanis két kisfia, a kisebbikre férje, Somogyi István vigyázott napközben, aki ezt megtehette, hiszen jó ideje nem dolgozik, Álmos Attilának emiatt pedig nem kell óvodába járnia.

Ez azonban olyan kellemetlen helyzeteket szült, hogy Magyar Attila gyakran a ház előtt várt gépkocsijában arra, hogy Gregor Bernadett hazaérkezzen a munkából - a lakásukban ugyanis Somogyi István bébiszitterkedett.

Közös megegyezéssel szakítottak

A pár az együtt töltött hónapok során egyre inkább ráébredt arra, hogy ez így hosszú távon semmiképpen sem lesz tartható, ezért közös megegyezéssel meghozták a döntést: külön utakon folytatják tovább.

A magazin értesülései szerint békességben váltak el, és nem haragszanak egymásra, az élet pedig megy tovább, azóta ugyanis Gregor Bernadett visszaköltözött Somogyi Istvánhoz.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Magyar Attila életébe pedig beköszöntött egy újabb szerelem: új barátnője nem más, mint Helyes Georgina színésznő, akivel az egyik színházi darab bemutatóján már mindenki szeme láttára boldogan csókolóztak.

Fotók: Europress, facebook.com

Ezt is szeretjük