A magyar műsorvezető megfordult Görög Zita ágyában! A kalandról is mesélt
A műsorvezető Görög Zitához fűződő kapcsolatáról mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Görög Zita és Nacsa Olivér már 20 éve ismeri egymást, a két műsorvezető számtalan kalandot élt át együtt.

Hlatky-Schlichter Hubert, Görög Zita és Nacsa Olivér

A humoristáról kiderült, hogy kamaszként még gyönyörű kolléganője ágyában is megfordult.

Nacsa Olivér megfordult Görög Zita ágyában

Évek után először találkozott hármasban a KIOSK tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert, valamint Görög Zita és Nacsa Olivér. A rögtönzött osztálytalálkozón a fiatalkori történet között egykori csínytevések is szóba kerültek.

- A gólyatáborból kis híján hazaküldtek minket Zitával, mert beosontam a női szekcióba, és a tanárnő elől végül kénytelen voltam Zita ágyában elrejtőzni. Nagyon jó közösség volt a miénk, Zita tele volt színészi ambíciókkal, Hubert pedig már akkor is egy jelenség volt - mesélte Nacsa Olivér.

Görög Zita máig meleg szívvel eleveníti fel, hogy amikor egy Nógrád megyéből a fővárosba költözött, beilleszkedési nehézségei támadtak, de Hubert sokat segített neki.

- Huberttel máig rendszeresen találkozunk, nemcsak tőle tanultam először lovagolni, de egy barátnőnkkel ők ketten fogadtak be, amikor kezdetben mindenki csúfolt az osztályban a kissé palócos nyelvjárásom miatt. Olivér már akkoriban is ontotta a poénokat. Minden szünetben a tanárainkat és az ismert közéleti személyiségeket parodizálta - árulta el a modell, műsorvezető.

- Egy kísérleti jelleggel indult művészosztály voltunk, bár közösen csak két évig tanultunk együtt - Zita a modellkedés miatt esti tagozatra váltott, én pedig Esztergomban folytattam a gimnáziumot. Rengeteg közös élményünk van, különösen Zitával, például neki köszönhetem életem egyetlen puskázós lebukását - nosztalgiázott Hlatky-Schlichter Hubert.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük