7 évvel fiatalabb sportoló Görög Zita új szerelme - Már nem titkolja románcukat
Görög Zita egy focistával randizik.

gorog-zita-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Görög Zita életébe újra beköszöntött a szerelem, méghozzá nem más, mint Laczkó Zsolt személyében. A 30 éves egykori válogatott futballistával saját bevallása szerint pár hónappal ezelőtt kezdett el randizni, és habár hét évvel fiatalabb nála, a korkülönbség nem jelent számukra akadályt.

- Valóban, igaz a hír, pár hónapja randizunk, ismerkedünk Zsolttal. Még korai lenne bármit is mondani, ám úgy néz ki, hogy minden a legnagyobb rendben van köztünk. Szeretünk együtt lenni, de nem kapkodunk el semmit, nem sietünk – nyilatkozta Görög Zita a Blikknek.

Görög Zita és Laczkó Zsolt.
Görög Zita és Laczkó Zsolt.
Fotó: MTI/Sándor Katalin, MTI/Beliczay László

A 37 éves színésznő eddig próbálta titokban tartani románcukat, a közelmúltban azonban többször is együtt látták őket, hajóztak például a Dunán, a hétvégén pedig szintén együtt mentek Laczkó Zsolt csapattársa, Gróf Dávid esküvőjére, ahol le is fotózták őket.

Görög Zita egyébként egy kávézóban ismerkedett meg Laczkó Zsolttal, ahová mindketten gyakran járnak, de egy kis időnek el kellett telnie, mire a focista kezdeményezett.

– Van egy kávézó, ahová gyakran járok reggelente, és neki is ez a kedvenc helye. Sokáig csak néztük egymást, míg egyszer csak felvetette, hogy mi lenne, ha a reggeli kávénkat együtt fogyasztanánk el. Ez már egy szimpatikus gesztus volt - idézte fel emlékeit a 37 éves színésznő.

Ezt is szeretjük