Megszületett a magyar sztárpár első gyermeke! Korábban jött a vártnál
A részletek
Megszületett Görbicz Anita és Vincze Ottó első gyermeke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett a világklasszis kézilabdázó, Görbicz Anita és az egykori labdarúgó, Vincze Ottó első gyermeke.

A büszke édesapa ma reggel a TV2 Mokka című műsorában árult el részleteket a kis Vincze Ottó Boldizsárról.

Korábban jött a vártnál

Június 8-án reggel 7 óra 55 perckor 3360 grammal és 49 centivel megszületett Görbicz Anita és Vincze Ottó gyermeke. A kisfiút csak június 18-ra várták, másfél héttel korábban érkezett, az apuka kicsit el is késett a szülésről.

- Vasárnap este abban maradtunk, hogy minden rendben van, én a fiammal, Ádámmal Pesten maradtam a szüleimnél, másnap ugyanis nem kellett iskolába mennie. Éjszaka jött a telefon, hogy valami elindult, úgyhogy el kellene kezdeni igyekezni, de aztán megnyugtattak, hogy nem kell, elég, ha csak hétfőn délután érek vissza Győrbe, a baba előtte nem fog jönni - mondta a telefonban Vincze Ottó. 

Hétfőn reggel fél hétkor aztán mégis azzal hívta a doktor, hogy egy órán belül Győrben kellene lennie, a kisfia addigra ugyanis világra jön. 

- Gondolhatjátok! Pestről Győrbe, az közel 120 kilométer! Pont odaértem, öt perccel előtte született meg a fiam. Amikor megérkeztem, már ott volt a kis Boldizsár Anita mellett. Egyből az jutott eszembe, hogy hú, de jóképű ez a kisember, és szerencsére nem az apukájára hasonlít.

Anita nagyon kemény csajszi, hozta a formáját. Mondta, hogy az utolsó másfél óra nagyon kemény volt neki is, de nagyon ügyes volt, mindketten jól vannak - árulta el az egykori focista a ma reggeli műsorban.

Görbicz Anita már több mint hét éve van együtt Vincze Ottóval. A 40 éves sztár 2013 májusában a Győri ETO FC-Ferencváros NB1-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés szünetében jegyezte el nála nyolc évvel fiatalabb szerelmét.

Fotó: TV2/Mokka

Facebook-kép: Facebook/Görbicz Anita

Ezt is szeretjük