22 éve nem láttuk így! Görbe Nóra kislányos bája még mindig rabul ejti a nézőket
Görbe Nóra, azaz Linda a Frizbiben ismét motorra pattant.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Görbe Nóra nevét meghallva automatikusan Linda, a cserfes rendőrlány jut az eszünkbe - a sorozat hat éven át tartotta lázban a tévénézőket, az utolsó epizód 1989-ben kerül képernyőre.

A színésznő nemcsak a népszerűséget, első nagy szerelmét is a produkciónak köszönhette: Gát Györggyel, a film producerével háromnapos ismertség után költözött össze, az évek során két gyermekük született, Anna és Marci.

Semmit sem változott

Hajdú Péter Frizbi című műsorában a nézők ismét megcsodálhatták az egykori Lindát, bevonulása igencsak egyedire sikerült: régi motorján robogott be a stúdióba.

Görbe Nóra szinte semmit sem változott az utolsó epizód óta, ugyanolyan mosolygós és jó kedélyű, mint amilyennek a sorozatban megismerhettük.

A színésznő a műsorban többek között arról mesélt, mekkora ismertséget hozott számára a széria, amely eredetileg háromrészesnek indult, viszont a sikeren felbuzdulva végül hat évadot ért meg.

Linda újra?

A Lindától megszokott sikítást is hallhatta a közönség, majd Görbe Nóra azt is elárulta, hogy a napokban kapta a felkérést, hogy szerepeljen a Linda internetes változatában. Egyelőre nem adott egyértelmű választ az ajánlatra, így nem tudni, lesz-e folytatás.

Az 55 éves sztár egyébként ma már a nyilvánosságtól visszavonultan él, amit egyáltalán nem bán. Férjhez ment 50 éves korában dr. Ormos Péterhez, vele és gyermekeivel igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni - nem vállal már színházi munkákat sem, csak a családjának él.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük