"Szeretetben élek a férjemmel" Gór Nagy Mária túl van az érzelmi viharokon
Gór Nagy Mária nem aggódik a kora miatt, és hálás a családja szeretetéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kedvelt magyar színésznő, Gór Nagy Mária a minap az RTL Klub Reggeli vendége volt, ahol koráról, az évekről és családjáról - főként unokáiról - csevegett.

A színésznő május 3-án töltötte a 64-et, de saját elmondása szerint ez egyáltalán nem zavarja, sőt, már nem is számolja az éveket.

Nem számolja az éveket

Nem volt ez azonban mindig így. A mosolygós színésznő bevallotta, hogy volt olyan periódus az életében, amikor szégyellte megmondani a korát.

Amióta azonban elhagyta ezeket a mérföldköveket, furcsa mód pozitívan viszonyul a korához.

- Nem tagadom le a korom, a lexikonban úgyis benne van! Hajlott korom ellenére jól vagyok - viccelődött a szimpatikus színésznő.

Gór Nagy Mária azt is elárulta, hogy ezúttal nem bulival, hanem egy közös családi vacsorával ünnepelt, kicsit korábban, már anyák napján. Később férjével, Gulyás Budával is koccintott kettesben.

Háromszoros nagymama

Tény, hogy a színész-tanár Gór Nagy Mária szerencsés alkat, hiszen jó pár évet letagadhatna, nem véletlen, hogy a műsorvezetők is titkáról faggatták.

- Szerintem az a titok, hogy nincs bennem negatív érzés. Meg aztán fiatalokkal vagyok körülvéve, ez konzervál, és inspirál arra, hogy jó példát mutassak nekik. Nagyon nagy szeretetben élek a családommal, a férjemmel. Én tényleg hálát adhatok a sorsnak. Úgy érzem, mindenem megvan - válaszolta a színésznő.

A színművésznő valóban nem a levegőbe beszél, hiszen évek óta aktív sportoló, és az életmódjára is odafigyel. Diákjai pedig a szellemi kihívásokról és az állandó pörgésről is gondoskodnak, mellettük nem gondolkozhat öregesen - ahogy ő fogalmazott.

A pogány Madonna és a Hamis a baba sztárja vitalitása valóban irigylésre méltó, pedig már háromszoros nagymama. Első férjétől, Szurdi Miklóstól született Tamás fia ugyanis három gyönyörű lány unokával ajándékozta őt meg. Az örökmozgó kilenc-, hat- és négyéves lurkók mellett nincs is oka - és ideje - a korán keseregni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük