Kiakadt kollégája a magyar műsorvezetőre! Túl messzire ment
Marsi Anikó és férje, Palik László kiakadt Gönczi Gábor könyvén, amely bizalmas információkat ad ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor nem szeretné magára haragítani a sztárvilágot. Most mégis nagy esélye van rá, ugyanis olyan információkat árult el a hazai celebek esküvőiről, amelyekről eddig mélyen hallgattak.

Könyvében, a Bazi nagy esküvőskönyvben rengeteg kínos és vicces szituációt leír zenésztársával, Csikós Balázzsal.

Összeveszett Marsi Anikóékkal

A Fókusz műsorvezetőjére volt kollégája, Marsi Anikó is megorrolt, mert olyan titkokat árult el az ő esküvőjéről, amit nem akartak a nagyközönség elé tárni.

- Régen rossz megmondani az embereknek előre, hogy mire készülünk. Ezt már megtanultam az elmúlt 20 évben. Pusztán kész tények elé kell állítani őket - mondta el az RTL Klub Reflektor című műsorában.

A műsorvezető ugyanis látványosan összekülönbözött a Palik-Marsi házaspárral, ám Gönczi szerint messze nem volt olyan drámai a helyzet, mint amilyennek tűnhetett.

A vita tárgya az volt, hogy a sztárpár megkérdezése nélkül egy külön fejezetet szánt nekik könyvében az egykori munkatárs.

Azt Gönczi Gábor is bevallotta, elgondolkodott azon, mit fognak szólni hozzá, hiszen keresetlen hangnemben és kissé pikírt stílusban íródott az egész könyv.

Marsi Anikó és férje, Palik László pedig évekkel ezelőtt hozott egy olyan döntést, hogy visszavonulnak a nyilvánosságtól, így nem is akartak egy könyvben szerepelni.

Csak 15 perces volt a látogatás

A műsorvezető éppen ezért elutazott a pár siófoki házához, ám a látogatás mindössze 15 percig tartott.

- Amikor becsöngettem hozzájuk, valóban volt egy pici váratlanság a dologban, hogy én nem csak egy fagyira ugrottam be. Az orruk alá dugtam, elolvasták, és mindenki nagyon megnyugodott - mesélte.

Gönczi Gábor azt azért megígérte a házaspárnak, hogy legközelebb csak egy ebédmeghívással állít be hozzájuk.

Fotók: Red Lemon

Ezt is szeretjük