Nem húzott alsóneműt! A magyar sztár így mondta ki a boldogító igent
Vajon ki ő?
A Bazi nagy esküvőskönyvből kiderül, kiről van szó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor és Csikós Balázs: Bazi nagy esküvőskönyv című kötetükben nemcsak tanácsokat adnak a leendő házasulandóknak, hogyan szervezzék meg a nagy napot, de néhány hazai sztáresküvő kulisszatitkaiba is bepillantást engednek.

Rubint Réka és Schobert Norbert második esküvőjén egyikük például alsónemű nélkül mondta ki a boldogító igent. Hogy melyikük, illetve miért, az kiderül a könyvből.

Esküvő másodszorra

A fitneszguru házaspár első esküvője az RTL Klub műsorvezetője szerint leginkább egy jól sikerült céges partira hajazott: a polgári szertartást követő lagzi nem volt túlkomplikálva, annak főbb elemeit a csak este tízig jelen lévő tévéstábok kedvéért közel két óra alatt lezavarták, majd éjfélre a közel ezerfős násznép elszállingózott, az ifjú pár pedig motorra pattant, és hazahajtott.

Ahogyan Gönczi Gábor fogalmazott, bár az esküvő jól sikerült, inkább szólt a médiának és a fontos üzleti partnereknek, mint magának az ifjú párnak, a családnak és a barátoknak.

Tíz évvel később Rubint Rékának is hiányérzete támadt, és felhívta a Fókusz riporterét.

- Tudod, Gábor, tíz évvel ezelőtt még azt gondoltuk, a lagzi akkor lesz jó, ha mindenkit meghívunk, akit csak ismerünk. Ha másnap benne leszünk az összes újságban és tévében, és mindenki azt mondja, ez a nap tökéletesen alakult... Hát ezt ma már nem így gondolom. Ismételjük meg az egészet, kizárólag a legjobb barátainkkal, elbújva a világ és az újságírók elől. Ne legyünk ezren, csak 30-an, és csak az a fontos, hogy mi érezzük jól magunkat. Benne vagy? - idézi Rubint Rékát a szerző.

Menyasszony a hatodik hónapban

A fitneszkirálynő emellett azt kérte, az egész szervezés maradjon férje előtt titokban, és mivel tíz évvel ezelőtt a templomi szertartásra nem került sor, pótolják azt is.

Schobert Norbit az esküvő napján egy vidéki tárgyalásra hívta egyik barátja, mondván, meg kell nézniük egy müzligyárat, amit kedvező áron meg lehetne venni.

Neje még arra is gondolt, hogy férjét a nyári melegben elegáns öltöny, hozzá illő nyakkendő és lakkcipő várja a paplakban. Jól is tette, hiszen hites ura rövidnadrágot és sportcsukát húzott a kánikulában.

A templom előtti kereszteződésben a piros lámpánál várakozva a fitneszguru kiszúrta a gyülekező tömeget, még meg is jegyezte: olyan, mintha esküvőre készülődnének. A sofőr leállította az autót, és mondván, van idejük, kitessékelte barátját a kocsiból.

- Ebben a pillanatban a násznép megfordult, kettévált, majd előlépett az akkor már harmadik gyermekükkel a hatodik hónapban járó Réka, gyönyörű, hófehér ruhájában, és könnyes szemmel segített megfejteni a rejtélyt: - Igen, szerelmem, ez egy esküvő. Mégpedig a te esküvőd!

Schobert Norbi szeme sem maradt szárazon, és a násznép üdvrivalgása közepette sűrűn csókot váltott feleségével.

- Igen ám, de Norbi továbbra is rövidgatyában volt, ami nemcsak, hogy minden alkalomra tökéletes ruhadarab, de hálós belső része a huszadik század egyik  kiemelkedő technikai vívmánya is egyben, mert megtartja, amit kell, és kiszellőzteti, amit kell. Éppen ezért nincs szükség alsógatyára. Réka tehát beküldte férjét a paplakba, ahol ott volt kikészítve a gyönyörű öltöny, de sehol az alsógatya. Ám csak nem maradhat el az esküvő egy ilyen piti ügy miatt? Hát persze hogy nem!

A lagzi csak annyiban hasonlított az elsőre, hogy a menü most sem hizlalt. A 40-50 fős társaság a nyilvánosságot kizárva nagyot bulizott, még fényképet is alig készítettek.

- Talán csak egyetlen extrém fotó született, amikor Réka - továbbra is hathónapos terhesen - a parkett közepén lement hídba, majd hasizomból visszaegyenesedett, és ezt megcsinálta egymás után négyszer.

Cikkünk a Gönczi Gábor - Csikós Balázs: Bazi nagy esküvőskönyv című kötete alapján készült.

A világ első pimaszul szókimondó kötete, a Bazi nagy esküvőskönyv ott kezdődik, ahol az összes többi véget ér. Humoros, pikáns és kíméletlenül őszinte stílusban magyarázza el az esküvőbiznisz titkos játszmáit, mindenre kitér, amiről nem illik beszélni, és ami kínossá válhat.

Vagy akit ez az egész biznisz nem érdekel, de szeretné megtudni, hogyan csinálják a nagyokosok, a törtetők, a lúzerek és a sztárok meg a milliárdosok. Mert ők is házasodnak ám, de még hogy!

Kiadja az Alexandra Kiadó.
Ára 2990 forint.

Fotó: Gönczi Gábor - Csikós Balázs: Bazi nagy esküvőskönyv

Ezt is szeretjük