50 felett ismét apa lesz! Kamerák előtt mesélt róla a magyar zenész
Gömöry Zsolt, az Edda zeneszerző-billentyűse rendhagyó születésnapi ajándékot kapott idén.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi születésnapi ajándékot kapott idén a hétfőn ötvenedik életévét betöltött magyar zenész, Gömöry Zsolt.

Az Edda zeneszerző-billentyűse arra vágyott, hogy kisfiának legyen egy testvérkéje, és lám, októberre apa is lesz.

Beteljesült álom

Felesége, a 37 éves dr. Marossy Réka október 5-re van kiírva, jelenleg a terhessége a 28. hétben tart. Mind a kismama, mind a baba jól vannak. 

- Arról beszélgettünk, hogy milyen nehéz engem megajándékozni, mire én azt mondtam: az lenne a legnagyobb ajándék, ha lenne Zsoltinak egy kistestvére - mesélte a zenész a TV2 Mokka című műsorában. 

Az ifjabbik Gömöry Zsolt, 3500 grammal és 56 centivel, 2010 áprilisában császármetszéssel született, így az apa nem lehetett bent a szülőszobában. 

Ezt most nem is tervezi. Szerinte, ami az édesanya dolga, az legyen teljes mértékben az övé, míg ő apukaként igyekszik egyéb dolgokkal segíteni feleségét. 

Nagylánya, Dóra egyébként egy nappal édesapja születésnapja előtt ünnepelte, hogy nagykorúvá vált, július 8-án betöltötte a 18. életévét.

A hetedik a sorban

Gömöry Zsolt  nem érzi magát idősnek az újabb apasághoz, állítása szerint tele van lelkesedéssel, vágyakkal és célokkal a szakmai- és a magánéletben egyaránt.

Az Eddával turnéznak, és készülnek a december 28-i nagykoncertre. A zenekarban egyébként az újabb Gömöry-jövevény lesz a hetedik gyermek. Érdekesség, hogy Pataky Attilának is ötven felett, 52 évesen született legkisebb fia, Acsa.

A zenekari tagok gyakran ünnepelnek együtt, legközelebb július 17-én tartanak egy nagyszabású bulit.

Fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük