A magyar színészpárt a 16 év korkülönbség miatt támadták - Mára boldog házasok
Polyák Lilla és Gömöri András Máté már három éve együtt vannak, össze is házasodtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla 2016 márciusában nyilatkozott először arról, hogy beleszeretett 16 évvel fiatalabb kollégájába, Gömöri András Mátéba. Kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt eleinte sokan támadták, a rosszindulatú megjegyzések azonban nem tudták kikezdeni szerelmüket, sőt. A 26 éves színész a Ripost magazinnak azt nyilatkozta, még ma is vannak olyanok, akik áskálódnak, de valójában hálás a károgóknak, mert erősebbé tették a szerelmüket. 

- Nagyon nehéz volt számunkra, hogy a szerelmünk hajnalán szembe kellett néznünk a támadásokkal. Egymásba kapaszkodtunk, és most úgy látom, hogy ettől sokkal erősebb lett köztünk a kötelék. Igazából köszönjük a rosszakaróinknak a közreműködést, és

köszönjük azoknak is, akik még ma is áskálódnak, mert azért vannak még bőven

- árulta el az Operettszínház sztárja. 

polyak-lilla-gomori-andras-mate
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Polyák Lillának a Homonnay Zsolttal kötött házasságából már született két fia, akik nagyon jó viszonyban vannak Gömöri András Mátéval. A fiatal színész tudja, hogy a vele egykorúak többsége még nem vágyik arra, hogy apa legyen, ő viszont másképp érez. 

- Én mindig is koravén voltam, és most sem a koromnak megfelelő szinten tartok, az élet egyetlen területén sem. Teljesen késznek érzem magam az apaságra, és nagyon várom, hogy mihamarabb megélhessem - mondta el a napilapnak. 

Gömöri András Máté az elköteleződéstől sem fél, 2017 áprilisában Lillafüreden megkérte a 43 éves színésznő kezét, majd a legnagyobb titokban, 2018 júliusában össze is házasodtak. 

Ezt is szeretjük