Levetkőzött a TV2 műsorvezetője! Nagy port kavart a meztelen címlapfotója
Képeken a merész hazai kismamák
Szexi magyar sztár kismamák.

beauty and style
Top olvasott cikkek

"Tudtam, hogy ezzel nagy port fogunk kavarni, nem mindenkinek fog tetszeni" - mondta Gombos Edina az Aktív tegnapi adásában. A kilencedik hónapban lévő kismama egy héttel ezelőtt azzal került a figyelem középpontjába, hogy meztelenül pózolt a Best magazin címlapján, a lap oldalain pedig fehérneműben volt látható.

Sokak szerint a második gyermekével várandós tévés magánügye, ha ilyen módon örökíti meg az anyaság visszahozhatatlan pillanatait, de a képeket nem kellett volna ország világ elé tárni, elég lett volna, ha a családjának és a barátainak mutatja meg őket.

A Morning Show műsorvezetői azon viccelődtek, hogy ők nem szerették volna Gombos Edinát úgy látni, mint ahogy szembejött velük a képe az újságos standoknál. Érdekes módon Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek azzal nem volt problémája, hogy pár nappal korábban anyatejes fagylaltot kóstoljanak az adásban, amelyhez a fagylaltkészítő Sebestyén Balázs feleségének tejét használta fel.

Gombos Edinát nem érdeklik a negatív megjegyzések, ő és férje - akitől a legtöbb támogatást és bíztatást kapta - büszke a fotókra. Sokkal többen gratuláltak neki, mint ahányan támadják, ezt pedig úgy értékeli, hogy azért sok ember megértette, mi volt a célja a fotókkal: megmutatni, hogy a várandósan kismama is nő. 

Egyébként nem a TV2 műsorvezetője az első hazai sztár kismama, akiről szexi fotók készültek. Nézd meg az összeállítást!

Főkép, leadkép, Facebook-kép: TV2 Sajtószoba.

Így néz ki szülés után a magyar műsorvezető

Csisztu Zsuzsára 15 kiló ment fel második terhessége alatt, ám azt a tudatos táplálkozásnak köszönhetően röpke négy hónap alatt le is adta. Nézd meg azt az öt magyar sztárt, aki szülés után hamar visszanyerte alakját!

Ezt is szeretjük