Megműttette a melleit? Gombos Edina pontot tett a találgatások végére
Gombos Edina kínosnak érzi a témát, és nem érti, miért hiszik, hogy kés alá feküdt a nagyobb keblekért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A pletykalapok napok óta Gombos Edina melleivel foglalkoznak, ők úgy látják, hogy a műsorvezető idomai - rejtélyes módon - két számmal dúsabbak lettek.

Edinát zavarja, hogy ezt kell olvasnia a címlapokon, úgy érezte, itt az ideje, hogy tisztázza a félreértéseket, és leszámoljon a vádaskodással.

Megvádolták, hogy megműttette a melleit

Tény, hogy az utóbbi években feltűnően előtérbe került a TV2 csinos sztárjának dekoltázsa, mindez azonban nem egy titkos mellnagyobbító műtétnek, pusztán a női test természetszerű változásának és persze a szexisebb ruhadaraboknak köszönhető.

Edina tisztában van vele, hogy formás idoma a fő szexepilje, azt azonban már túlzásnak tartja, hogy boldog-boldogtalan ezzel foglalkozzon.

Az is bántja, hogy a lapok kész tényként kezelték a plasztikai beavatkozást, pedig nem változtatott - és nem is fog változtatni - keblei méretén.

- Ha azt látod viszont az újságban, hogy a te melleddel foglalkoznak, az ciki - vallotta be Edina az Aktívban.

Jó célra fordítja a nagy érdeklődést

A műsorvezetőt nem véletlenül érintik a vádaskodások kínosan, hiszen semmi valóságalapjuk nincs. Edina szerencsés génjeinek köszönheti dús kebleit, melyek formájára és méretére - ahogy az megszokott - a terhesség, a szülés és a szoptatás is hatással volt.

Edina azonban magyarázkodás helyett inkább kihasználja a téma iránti túlzott érdeklődést, hogy ezúton is felhívja a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára.

- Talán valami jó célt is el lehet ezzel érni, ha már így megnőtt az érdeklődés körülöttem. Arra szeretném buzdítani a nőket, hogy foglalkozzanak az önvizsgálattal, és ne hanyagolják el a mellrákszűrést - mondta a tévés, aki nemcsak hogy kiveszi a részét a prevenciós kampányokból, de maga is rendszeresen eljár az orvosi vizsgálatokra, szűrésekre.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük