"Mindenünk elúszott!" Könnyek között mesélte el történetét a TV2 sztárja
Gombos Edina Joshi Bharatnak mondta el, hogy férjével rossz házat választottak évekkel ezelőtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek érdemes nagyon alaposan meggondolnia, hogy milyen ingatlanba fekteti a pénzét, ha ugyanis rosszul választunk, annak súlyos következményei lehetnek.

A közelmúltban Gombos Edina volt a FEM3 csatornán futó Másképpen - Beszélgetés Joshi Bharattal című műsor vendége, ahol többek között őszintén mesélt arról is, hogy úszott el minden vagyona.

Álomotthon lehetett volna

A 34 éves műsorvezető és kubai férje, Alberto Costafreda 2007-ben döntöttek úgy, hogy elköltöznek a társasházból, ahol addig éltek, az otthonkeresés során pedig rögtön beleszerettek egy háromszintes családi házba.

- Képzelj el egy háromszintes családi házat, ami álomotthon lehetne egy társasházi lakás után, olyan kerttel, mint mondjuk a zirci arborétum, és beleszerettünk - kezdte vallomását.

A csinos tévésztár nem titkolta el a nézők elől, hogy megnézették statikussal az épületet, és minden rendben volt, ezért a teljes vagyonukat beleölték, még azt a pénzt is, amit Gombos Edina a rádiózással keresett meg.

A nulláról kezdtek el mindent

- Aztán megkezdtük az átalakítást, lebontottuk a vakolatot, ahol kellett, és akkor derült ki gyakorlatilag, hogy az egész sittből van felépítve, nincsenek benne tartóelemek - folytatta.

Ezeket a rejtett hibákat a statikus az első felmérés során nem vehette észre, amikor pedig újra kihívták, kijelentette, hogy az épület életveszélyes, ezért földig le kell rombolni az egészet.

- Mi egy karácsonyi költözést terveztünk, elköltöztünk albérletbe, és ott álltunk egy életveszélyes házzal, nulla pénzzel, 15 millió forint hitellel - idézte fel emlékeit, amelyek hatására el is sírta magát.

- És akkor elkezdtünk nulláról mindent, úgy, hogy a szüleim, a barátok segítettek, aki tudott, segített, mert semmink nem volt, és pereskedünk azóta is - mondta könnyek között Gombos Edina.

Fotó: FEM3 Sajtószoba

Ezt is szeretjük