Felkavaró szavak! Magyar Attila felesége képtelen tudomásul venni a történteket
Gombás Mónika a Frizbiben mesélte el, hogy sírva könyörgött férjének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt hét egyik legnagyobb visszhangot és botrányt kiváltó közéleti eseménye az volt, amikor kiderült, hogy Gregor Bernadett összemelegedett kollégájával, Magyar Attilával - miközben mindketten évek óta házasságban élnek!

Gregor és Magyar a Budaörsi Játékszínben látható Mágnás Miska című előadásban szerepelnek együtt, és a próbák során kerültek túlságosan közel egymáshoz, ám azt, hogy most tulajdonképpen milyen viszonyban is vannak, egyelőre nem lehet tudni.

Ezidáig mindig sikerült

Somogyi István táltos hét évvel ezelőtt vette feleségül a 38 éves színésznőt, és nem titkolta el, hogy már három alkalommal jutott komoly válságba kapcsolatuk, de eddig mindig sikerült közösen megoldaniuk a problémákat.

Gombás Mónika festőművész - aki már három éve a népszerű reklámfilmből megismert Nyuszómuszó felesége - is hasonló véleményen van, elmondása szerint férje csak időt kért, a történteket pedig házasságuk próbájának fogja fel.

A megcsalt feleség vasárnap este a Frizbi című műsorban beszélgetett Hajdú Péterrel, minek során felidézte az elmúlt hetek legfájdalmasabb pillanatait is, köztük azt, amikor a színház előtt sírva könyörgött férjének, hogy jöjjön vissza.

Küzdenie kell

A művésznő elmondása szerint ezt a magatartást a részéről sokan biztosan megalázónak gondolják majd, ő azonban nem tudott volna másképp cselekedni, hiszen, ha az ember szerelmes valakibe, azért küzdenie kell.

Kiderült az is, hogy mindeközben Magyar Attila azt állította feleségének, nem jött össze Gregor Bernadettel, és csak időre van szüksége, méghozzá pontosan fél évre - Gombás azonban a mai napig nem tudja, hogy férje akkor hová is költözött el.

Az egészben az a legelszomorítóbb, hogy a feltárulkozó interjú során mindvégig olyan érzése lehetett az embernek, hogy Magyar Attila szeretetre méltó felesége képtelen tudomásul venni mindazt, ami történt, ehelyett pedig inkább menekül.

Az igazság ugyanis sok esetben túlságosan fájdalmas ahhoz, hogy a magára hagyott társ rögtön megértse azt, még akkor is, ha félrelépés állítólag nem történt, mivel Magyar és Gregor is előbb elmondta otthon, hogy mi a helyzet.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A jelenlegi aggasztó helyzet ellenére pedig mindegyiküknek megvan az esélye arra, hogy rendbehozzák házasságaikat, és a mosolyszünet után visszataláljanak egymáshoz.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Europress

Ezt is szeretjük